Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Παναιτωλικός – ΟΦΗ 3-1: Ιστορική πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου για τους Αγρινιώτες!

Παναιτωλικός – ΟΦΗ 3-1: Ιστορική πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου για τους Αγρινιώτες!

Ο Παναιτωλικός επικράτησε του ΟΦΗ με 3-1 στο Αγρίνιο και πήρε για πρώτη φορά στην ιστορία του την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος – Με τον Άρη για μια θέση στον τελικό.

Με δύο εξαιρετικές εμφανίσεις ο Παναιτωλικός υπέταξε τον ΟΦΗ και πέτυχε μία ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος! 1-2 στην Κρήτη. 3-1 στο Αγρίνιο. Και για πρώτη φορά οι Αιτωλοακαρνάνες βρίσκονται ένα βήμα πριν τον τελικό του θεσμού!

Τι χρειάζεται για να φτάσουν εκεί; Μία πρόκριση επί του Άρη, ο οποίος με τη σειρά του πέταξε έξω τη Νίκη Βόλου (3-0, 2-2).

Ντουάρτε, Χατζηθεοδωρίδης και Πέρεθ υπέγραψαν με τα γκολ τους τη μεγαλύτερη, μέχρι στιγμής, επιτυχία στην ιστορία του Παναιτωλικού.

Ο Ντίας με το δοκάρι του και ο Στεργιάκης με τις επεμβάσεις του ξεχώρισαν επίσης. Μείωσε στο 72′ ο Ισέκα για τους Κρητικούς.

Στο 38’ ο Παναιτωλικός πήρε «κεφάλι» στο σκορ. Ο Πέντρο με τακουνάκι έδωσε στον Σέρχιο Ντίας, ο οποίος με τη σειρά του «έστρωσε» την μπάλα στον Φρεντ Ντουάρτε, που εκτέλεσε εκτός περιοχής κι έκανε το 1-0. Στο 59’ ο Τσιγγάρας πέρασε δύο παίκτες, έβγαλε προς τον Λιάβα που σέντραρε χαμηλά και ο Χατζηθεοδωρίδης που ακολουθούσε τη φάση στο δεύτερο δοκάρι (ακούμπησε την μπάλα κι ο Τορεχόν) έκανε ο 2-0.

Ο ΟΦΗ μείωσε στο 72’ με τον νεοαποκτηθέντα Ααρόν Ισέκα. Από κάθετη πάσα του Μπάκιτς στην πλάτη της άμυνας του Παναιτωλικού, ο Βέλγος φορ βγήκε πρώτος στην μπάλα και πλάσαρε ιδανικά μειώνοντας σε 2-1.

Στο 90+3′ οι Αγρινιώτες έφυγαν σε μία πολύ γρήγορη αντεπίθεση, με τον Λιάβα να στρώνει την μπάλα στον Πέρες, ο οποίος σούταρε με τη μία διαμορφωσε το τελικό 3-1, που χάρισε στην ομάδα του Αγρινίου μία ιστορική πρόκριση.

Οι ενδεκάδες του αγώνα:

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Στεργιάκης, Μλάντεν, Οικονόμου, Μαλής, Ντουάρτε (85′ Σενγκέλια), Τσιγγάρας (85′ Πέρες), Χατζηθεοδωρίδης (70′ Μπακάκης), Τορεχόν (70′ Ντουάρτε), Μαυρίας, Ντίας (57′ Λιάβας), Πέδρο.

ΟΦΗ (Πεπ Μελ): Μπάουμαν, Βούρος, Μπρεσάν, Θοράρινσον (77′ Λάρσον), Αμπάντα, Μπάκιτς, Γκλάζερ (46′ Ριέρα), Μπάκου (54 Μοσκέρα), Νέιρα (64′ Ισέκα), Τοράλ (64′ Γκαγιέγκος), Φελίπε.

Sports in

Η πρώτη προπόνηση του Μπρινιόλι με τη φανέλα της ΑΕΚ (vid)

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ, με την Ένωση να ανεβάζει video από το πρόγραμμά του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024