Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Βέζο (pics)

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Βέζο (pics)

Ο Ρούμπεν Βέζο ήρθε στην Ελλάδα για να ξεκινήσει προπονήσεις με τον Ολυμπιακό και να τεθεί στη διάθεση του Κάρλος Καρβαλιάλ.

Λίγο μετά τις 00.00 χθες το βράδυ ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρούμπεν Βέζο από τη Λεβάντε και την Πέμπτη (1/2) ο 29χρονος αμυντικός ήρθε στην Αθήνα για λογαριασμό των Πειραιωτών.

Ο έμπειρος άσος αναμένεται να πιάσει δουλειά από αύριο όταν και θα τεθεί στη διάθεση του Κάρλος Καρβαλιάλ για τη συνέχεια της σεζόν.

Το όνομα του Πορτογάλου στόπερ είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τον Ολυμπιακό και τελικά έπιασε λιμάνι στο… παρά ένα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο Βέζο αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Βιτόρια και το 2014 μετακόμισε στην Βαλένθια έναντι 2 εκατ. ευρώ. Εκεί έμεινε για μια πενταετία και στη συνέχεια πήγε ως δανεικός σε Γρανάδα και Λεβάντε. Η τελευταία τον αγόρασε για 5 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2019. Φέτος, στο πρώτο μισό της σεζόν είχε 19 συμμετοχές και δύο ασίστ στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, ενώ συνολικά έχει 180 παρουσίες στη μεγάλη κατηγορία της Ισπανίας.

Μια σπουδαία μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, που δυναμώνει πολύ την αμυντική γραμμή, με έναν έμπειρο και ποιοτικότατο ποδοσφαιριστή, που έχει αγωνιστεί για πολλά χρόνια στην Ισπανία.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Ερυθρόλευκοι στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο απέκτησαν επίσης άλλους δύο σέντερ μπακ: Τον Νέλσον Άμπι και τον Νταβίντ Κάρμο, οι οποίοι μετρούν αντίστροφα για την πρώτη τους συμμετοχή με τα χρώματα της ομάδας του μεγάλου λιμανιού.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες του Βέζο:

Only in

Η Ευρώπη νεκροταφείο πυρηνικών αποβλήτων - Τα σχέδια για να χτίσουν «τάφους» χιλιετιών

Ποια κράτη σχεδιάζουν να κάνουν το επόμενο βήμα για τα πυρηνικά απόβλητα – Η αποθήκευσή τους αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του 21ου αιώνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024