Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Βρήκαν μέχρι και λάδια μηχανής στο ασανσέρ πεζογέφυρας που βανδαλίζεται συστηματικά - Ρεπορτάζ του in

Βρήκαν μέχρι και λάδια μηχανής στο ασανσέρ πεζογέφυρας που βανδαλίζεται συστηματικά – Ρεπορτάζ του in

Κλειστή μέχρι νεωτέρας πεζογέφυρα στο Μαρούσι.

Για πολλοστή φορά πεζογέφυρα στο Μαρούσι βανδαλίζεται και φέρνει σε απόγνωση τον Δήμο που κάθε τρεις και λίγο αναγκάζεται να αποκαθιστά τις ζημιές, δαπανώντας χρήματα από τα δημοτικά ταμεία που προορίζονται να καλύψουν άλλες ανάγκες.

Πλέον το ζητούμενο για τον Δήμο Αμαρουσίου είναι να βρει έναν τρόπο να προστατεύσει την πεζογέφυρα από τους βανδαλισμούς. Η γέφυρα έκλεισε πάντως μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές. Ο Δήμος Αμαρουσίου ανακοίνωσε:

«Κλειστή παραμένει η πεζογέφυρα επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος της οδού Αναβρύτων για λόγους ασφαλείας, μετά και από το νέο περιστατικό βανδαλισμού που υπέστη και προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι αναγκαίες εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών.

Οι πολίτες με κατεύθυνση από και προς την οδό Πεντέλης για την εξυπηρέτησή τους μπορούν να χρησιμοποιούν μόνο τη διάβαση στα φανάρια της Λεωφόρου Κηφισίας».

Λάδια μηχανής στο ασανσέρ της πεζογέφυρας

Όσοι θεωρούν ότι το ασανσέρ της συγκεκριμένης πεζογέφυρας είναι για να ανεβάζει κόσμο και να εξυπηρετεί ανθρώπους με κινητικές δυσκολίες, μαμάδες με καροτσάκι μωρού και κόσμο που απλά δεν θέλει να ανεβαίνει σκάλες, έχουν κάθε λόγο να νιώθουν πλανεμένοι. Το in πληροφορήθηκε ότι το συγκεκριμένο ασανσέρ εξυπηρετεί και τις «ανάγκες» κάποιου/κάποιων που μεταφέρουν τα μηχανάκια τους στην απέναντι πλευρά του δρόμου. Κόσμος αλλά και στελέχη του Δήμου Αμαρουσίου αναρωτιόνταν για ποιο λόγο έβρισκαν μέσα στο ασανσέρ λάδια στο πάτωμα.

Έμαθαν λοιπόν από κόσμο που είδε τι πραγματικά συμβαίνει, πως κάποιος/κάποιοι βάζουν το μηχανάκι τους στο ασανσέρ προκειμένου να το περάσουν απέναντι χρησιμοποιώντας την γέφυρα. Τι κάνουν; Βάζουν το μηχανάκι όρθιο(σούζα) για να χωρέσει μέσα στο ασανσέρ, εκείνοι ανεβαίνουν με την σκάλα και το υπόλοιπα εννοούνται.

Sports in

Μοράτα: «Η εμπιστοσύνη του Ιμπραΐμοβιτς και του Φονσέκα με έκαναν να πάω στη Μίλαν»

O Άλβαρο Μοράτα μίλησε για τη μετακίνησή του στην Μίλαν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024