Χωρίς τον Φεράρι η αποστολή του Άρη, για τον εκτός έδρας αυριανό (10/2) αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που ανακοίνωσε ο Άκης Μάντζιος, μετά το τέλος της μεσημεριανής προπόνησης στο «Δασυγένειο». Ο Αργεντινός αριστερός μπακ έμεινε εκτός, όπως και ο Μοντόγια, που θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του.

Δεν υπολογίζονται και οι ανέτοιμοι Φαμπιάνο και Ζουλ, που προέρχονται από τραυματισμούς.

Αντίθετα, για δεύτερο σερί ματς συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή ο Μπένετ, που αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο αυριανό ματς, ενώ επέστρεψε και ο Ντουκουρέ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (10/02), στο πλαίσιο της 22ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες» (19:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Fattore, Brabec, Rose, Fran Velez, Darida, Verstraete, Doukoure, Durasek, Manu Garcia, Pardo, Suleymanov, Zamora, Saverio, Bennette, Loren Moron, Φετφατζίδης, Δεληζήσης, Παναγίδης, Αγοραστός.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Montoya (τιμωρημένος), Fabiano Leismann, Jean Jules Mvondo (αμφότεροι προέρχονται από τραυματισμό και ακολουθούν το πρόγραμμά τους), Ferrari, Rupp, Χριστοδουλόπουλος, Κυριαζής».