Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
O Μεντιλίμπαρ θα παρακολουθήσει από κοντά το Ολυμπιακός - ΟΦΗ

O Μεντιλίμπαρ θα παρακολουθήσει από κοντά το Ολυμπιακός – ΟΦΗ

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα έρθει αύριο στην Ελλάδα, ενώ το απόγευμα θα βρεθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» και θα παρακολουθήσει από κοντά το Ολυμπιακός – ΟΦΗ.

Στην Ελλάδα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού αναμένεται το Σάββατο (10/2) ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο έμπειρος τεχνικός θα υπογράψει το συμβόλαιό του με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού και το απόγευμα θα βρεθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει από κοντά το ματς των Πειραιωτών με τον ΟΦΗ (17:30) για την 22η αγωνιστική της Super League.

Ο Βάσκος θα δει για πρώτη φορά αγωνιζόμενους τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τους ανθρώπους του συλλόγου.

Υπενθυμίζουμε ότι στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στον «ερυθρόλευκο» πάγκο θα βρίσκεται ο προπονητής της Κ19 του πειραϊκού συλλόγου, Σωτήρης Συλαΐδόπουλος, ενώ ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα κάνει ντεμπούτο στην ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Φερεντσβάρος.

Ο έμπειρος τεχνικός θα είναι στον πάγκο του Ολυμπιακού στο παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης με την ουγγρική ομάδα, για τα playoffs του Conference League.

Ο Συλαϊδόπουλος έτοιμος για ένα… μοναδικό επίτευγμα

O Έλληνας τεχνικός βρίσκεται μπροστά και σε ένα μοναδικό και… ιστορικό επίτευγμα, αφού θα γίνει ο πρώτος προπονητής στην ιστορία, που θα έχει καθίσει ως υπηρεσιακός στον πάγκο και του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Μάλιστα και στις δύο περιπτώσεις το πρώτο του ματς έχει αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Ήταν τη σεζόν 2020-21 και την 5η αγωνιστική, σε ένα ματς το οποίο ολοκληρώθηκε 2-2 στο Ηράκλειο, όπου ο Συλαϊδόπουλος βρέθηκε στον πάγκο των «πράσινων», αντικαθιστώντας τον Ντάνι Πογιάτος, ενώ στα τελευταία παιχνίδια εκείνης της σεζόν, αντικατέστησε και τον Λάζλο Μπόλονι και μάλιστα αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό, στην ήττα με 4-1 στην Λεωφόρο.

Sports in

Εξελίξεις με Βεζένκοφ: Όλα δείχνουν επιστροφή στον Ολυμπιακό

Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι έτοιμος για την πιο μεγάλη απόφαση της καριέρας του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024