Η Μάγια Μέλισσα, έγινε ταινία animation
Η παιδική ταινία animation «Mάγια η Μέλισσα: Η Χρυσή Σφαίρα» βγήκε στους κινηματογράφους από την Tanweer στις 8 Φεβρουαρίου.
Όταν η Μάγια έχει βαρεθεί να είναι κλεισμένη λόγω του χειμώνα, το σκάει νωρίς με τον φίλο της Γουίλι και αναλαμβάνουν μία άκρως μυστική αποστολή.
Τους έχει ανατεθεί η προστασία του ιερού «σπόρου», και οι δυο τους ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους παλιόφιλους τους, Άρνι και Μπάρνι, για να παραδώσουν τον σπόρο στη νέα του κατοικία, στην κορυφή του μυστηριώδους βουνού Μπονζάι.
Μάγια και ο Γουίλι σε περιπέτειες
Αλλά όταν ο «σπόρος» εκκολάπτεται, η Μάγια και ο Γουίλι έρχονται αντιμέτωποι με τη μεγαλύτερη ευθύνη της ζωής τους, μία μικροσκοπική και εύθραυστη πριγκίπισσα που ακούει στο όνομα Σμους. Αυτή η περιπέτεια είναι πολύ πιο σοβαρή από αυτό που διαπραγματεύτηκαν αρχικά, καθώς έρχονται αντιμέτωποι με κυνηγούς κεφαλών, κακοποιούς και ατρόμητους εχθρούς, για να οδηγήσουν τη χαμένη πριγκίπισσα στην ορεινή της αποικία, η οποία απειλείται από έναν πόλεμο και κάποια αδίστακτα αρπακτικά.
Ο Γουίλι ανασύρει μία πλευρά του εαυτού του που δεν περίμενε, καθώς προστατεύει τη μικροσκοπική πριγκίπισσα.
Για να σωθεί η πριγκίπισσα και η αποικία της, η Μάγια πρέπει να μάθει ότι η εμπιστοσύνη δεν είναι απλώς μία έννοια, αλλά και κάτι που πρέπει να κατακτηθεί.
Ταυτότητα ταινίας
Mάγια η Μέλισσα: Η Χρυσή Σφαίρα / Maya the Bee: The Golden Orb
Σκηνοθεσία: Νόελ Κλίρι, Σενάριο: Εϊντριαν Μπίκενμπαχ, Φιν Εντκβιστ
Με τις φωνές των: (στα ελληνικά) Σαββίνα Γεωργίου, Αντώνυ Παπαμιχαήλ, Αρη Κυπριανού, Πλάτωνα Μουρατίδη, Μαριλένη Σταύρου, Ανδρέα Τσελεπό, Μαριάν Κυπριανού, Ευρώς Βασιλείου
Διάρκεια: 88 λεπτά
- Τραμπ και ελληνοτουρκικά – Τι πιστεύουν οι Έλληνες, ένας πρώην διπλωμάτης των ΗΠΑ και ένας πανεπιστημιακός
- Masdar: Με όχημα την ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ σχεδιάζει off shore αιολικά και φωτοβολταϊκά 6 GW σε Ελλάδα και Ισπανία
- Διαγραφή Σαμαρά: Κάνει ζυμώσεις για κόμμα – Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά
- Μέσω ΑΣΕΠ οι προσλήψεις στη Δημοτική Αστυνομία
- Ο Φουκώ διαβάζει Χέγκελ
- Βατικανό: Μπορείτε να περιηγηθείτε ψηφιακά στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη