O Ολυμπιακός νίκησε δύσκολα το Μαρούσι στο ΣΕΦ και ο Γιώργος Μπαρτζώκας ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί στον κόσμο της ομάδας για την εικόνα των Πειραιωτών.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» έδωσε παράλληλα συγχαρητήρια στους φιλοξενούμενους για την απόδοσή τους.

«Συγχαρητήρια στο Μαρούσι, έπαιξε καταπληκτικά», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Όσα είπε ο Μπαρτζώκας:

«Δε δικαιολογείται η εικόνα μας. Συγχαρητήρια στο Μαρούσι. Έπαιξε καταπληκτικά. Έβαλε μεγάλα σουτ. Έχει να κάνει και με την άμυνά μας που δεν ήταν καθόλου καλή. Απολογούμαι για την εμφάνισή μας. Ο κόσμος θα μπορούσε να κάτσει σπίτι αλλά ήθε και είδε μια ομάδα με απαράδεκτη αμυντική εικόνα. Δεν σκέφτηκε ποτέ το καλοκαίρι πως θα ήμασταν τώρα. Έχουν γίνει πάρα πολλά από τότε. Έχουμε πάρει μεγάλες νίκες στην Ευρωλίγκα. Έχουμε πάρει το σούπερ καπ. Ετοιμαζόμαστε για το Κύπελλο. Είμαστε ΟΚ για την ώρα».

Βετούλας: «Μέχρι το τέλος είχαμε ευκαιρίες αν το πιστεύαμε λίγο παραπάνω»

Ο προπονητής του Αμαρουσίου, Νίκος Βετούλας, από την πλευρά του ανέφερε: «Κρατάμε την αντίδρασή μας στο -16. Ξεκινήσαμε καλά στο παιχνίδι, δείξαμε ενθουσιασμό, διάθεση, παλέψαμε μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα. Σε τέτοιες περιπτώσεις νιώθεις ικανοποιημένος, μέχρι το τέλος είχαμε ευκαιρίες αν το πιστεύαμε λίγο παραπάνω. Ο Ολυμπιακός δεν είχε το μυαλό του στο δικό μας παιχνίδι και μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Είμαστε τυχεροί που έχει τη διακοπή τώρα. Μπορεί να παίζαμε στο επόμενο παιχνίδι και τα παιδιά να είχαν πάρει… αέρα. Περιμένουμε μετά τη διακοπή να δουλέψουμε όλοι μαζί, να δούμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε».