Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και Παρτιζάν θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία. Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Σέρβικης ομάδας, Όστογια Μιγιάιλοβιτς, μιλώντας στην TV PRVA, οι δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει συζητήσεις προκειμένου να ανανεωθεί το συμβόλαιο του 64χρονου προπονητή, το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

«Θα ήταν ανόητο αν έπρεπε να μιλήσουμε για το πόσο σημαντικός είναι. Μιλάμε για τον κορυφαίο προπονητή στο μπάσκετ. Μιλάμε για την επέκταση της συνεργασίας μας και είναι κοινή η επιθυμία να συνεχίσουμε μαζί. Δεν βλέπω λόγο να μην το κάνουμε. Είναι ωστόσο σημαντικό να έχει ο Ζέλικο μία σαφή εικόνα για τα χρήματα που θα μπορούμε να διαθέσουμε την επόμενη περίοδο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μιγιάιλοβιτς, θέλοντας να δείξει την στήριξή του προς τον Σέρβο τεχνικό μετά τις 5 συνεχόμενες ήττες που έχει υποστεί η Παρτιζάν σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο απόλυτος θρύλος

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς βρίσκεται στον πάγκο της Παρτίζαν από το 2021 κι έχει οδηγήσει την ομάδα του Βελιγραδίου στο πρώτο της πρωτάθλημα μετά από δέκα χρόνια την περασμένη σεζόν, ενώ για μία ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης έχασε την πρόκριση για το Final Four του 2023.

Η Παρτίζαν είναι η έκτη ομάδα που προπονεί ο Ομπράντοβιτς, μετά από τη Μπανταλόνα, τη Ρεάλ Μαδρίτης, τη Μπένετον Τρεβίζο, τον Παναθηναϊκό και τη Φενέρμπαχτσε, κι έχει κατακτήσει συνολικά 9 τίτλους της Ευρωλίγκας.