Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Η Δήμαρχος Αμφίκλειας – Ελάτειας πρώτη σε ψήφους στις εκλογές της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας

Η Δήμαρχος Αμφίκλειας – Ελάτειας πρώτη σε ψήφους στις εκλογές της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας

Η Αθανασία Στιβακτή αναδείχθηκε πρώτη σε σταυρούς προτίμησης στις εκλογές της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας.

«Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία, για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Στερεάς Ελλάδας, στην οποία είχα τη χαρά αλλά και υποχρέωση να συμμετέχω, επιτυγχάνοντας να εκλεγώ στο νέο Δ.Σ» δήλωσε η Δήμαρχος Αμφίκλειας – Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή που αναδείχθηκε πρώτη σε σταυρούς για να προσθέσει;

«Χαρά γιατί η αγάπη μου για την τοπική αυτοδιοίκηση δεν εξαντλείται στα στενά όρια του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας και υποχρέωση γιατί τα συμφέροντα των δημοτών δεν μπορούν να ικανοποιηθούν χωρίς αποτελεσματική εκπροσώπηση στα συλλογικά όργανα αυτής.

Ο θεσμός που αποφασίσαμε να υπηρετήσουμε απαιτεί ουσιαστική συνένωση δυνάμεων και είμαι βέβαιη ότι, από κοινού με τους εξαίρετους συναδέλφους, τους οποίους ευχαριστώ θερμά για την ψήφο και εμπιστοσύνη τους, θα συνεργαστούμε αρμονικά σε όλα τα επίπεδα.

Στόχος μας είναι η εγγύηση κεκτημένων, η δυναμική διεκδίκηση όσων θεωρούμε αναγκαία και απαραίτητα και η εξεύρεση λύσεων σε σοβαρά ζητήματα που αφορούν όλους τους Δήμους της Στερεάς Ελλάδας».

Αποτελέσματα

Ακολουθούν τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασία όσον αφορά τους δημάρχους υποψηφίους:

Στιβακτή Αθανασία 82, Λιόλιος Χαράλαμπος 77, Χατζής Γιώργος 74, Μπαράκος Νίκος 73, Τσαπουρνιώτης Γιώργος 72, Βάκα Ελένη 71, Ψαθάς Γιώργος 67, Ταγκαλής Παναγιώτης 64, Κυρμανίδης Ηλίας 64, Περγάλιας Βασίλειος 59, Καραμάνης Δημήτριος 56, Κοντζιάς Γιάννης 53, Τζαβάρας Γιώργος 52, Ζεκεντές Αθανάσιος 50, Αναστασίου Γεώργιος 45 Κακαβάς Χρήστος 42.

Το Προεδρείο της ΠΕΔ θα αναδειχθεί τις επόμενες δέκα ημέρες.

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

«Βράζει» η Μέση Ανατολή: Εντολή Νετανιάχου να συνεχιστεί ο πόλεμος με τη Χεζμπολάχ - Πώς αντιδρά η Δύση

Έγιναν δεκάδες πλήγματα εναντίον θέσεων της Χεζμπολάχ στον Λίβανο, η οποία άνοιξε μέτωπο με το Ισραήλ την επόμενη της επίθεσης της 7ης Οκτωβρίου

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024