Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Κύθηρα: Έκτακτη δρομολόγηση λόγω της προσάραξης του Άκουα Τζιούελ

Κύθηρα: Έκτακτη δρομολόγηση λόγω της προσάραξης του Άκουα Τζιούελ

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Ναυτιλίας θα δρομολογηθεί έκτακτα το επιβατηγό-οχηματαγωγό ταχύπλοο «ΧΕΛΛΕΝΙΚ ΧΑΪΣΠΙΝΤ»

Το κενό στην ακτοπλοϊκή γραμμή των Κυθήρων μετά την προσάραξη του επιβατηγού-οχηματαγωγού «ΑΚΟΥΑ ΤΖΙΟΥΕΛ» στον λιμένα Διακοφτίου Κυθήρων στις 06-02-2024, καλύπτει με έκτακτη δρομολόγηση το Υπουργείο Ναυτιλίας.

Ειδικότερα όπως ανακοίνωσε θα δρομολογηθεί έκτακτα το επιβατηγό-οχηματαγωγό ταχύπλοο «ΧΕΛΛΕΝΙΚ ΧΑΪΣΠΙΝΤ» της εταιρείας «ΧΕΛΛΕΝΙΚ ΣΗΓΟΥΕΪΣ Α.Ν.Ε.», στις γραμμές «ΝΕΑΠΟΛΗ ΒΟΙΩΝ – ΚΥΘΗΡΑ και επιστροφή» και «ΝΕΑΠΟΛΗ ΒΟΙΩΝ – ΚΥΘΗΡΑ – ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ και επιστροφή» για το χρονικό διάστημα από 15-02-2024 έως 29-02-2024 προκειμένου καλυφθούν οι έκτακτες και επείγουσες συγκοινωνιακές ανάγκες που έχουν προκύψει στην ακτοπλοϊκή εξυπηρέτηση των Κυθήρων και των Αντικυθήρων.

Η ακτοπλοϊκή εξυπηρέτηση θα εκτελείται με τέσσερα (04) δρομολόγια την εβδομάδα στη γραμμή «ΝΕΑΠΟΛΗ ΒΟΙΩΝ – ΚΥΘΗΡΑ» και με δύο (02) δρομολόγια την εβδομάδα στη γραμμή «ΝΕΑΠΟΛΗ ΒΟΙΩΝ – ΚΥΘΗΡΑ – ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ».

Υπενθυμίζεται ότι τις απογευματινές ώρες της Τρίτης 6/2/, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κυθήρων ότι το Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο “ΑΚΟΥΑ ΤΖΙΟΥΕΛ” Ν.Π. 11045 προσάραξε στο λιμενοβραχίονα του λιμένα Διακοφτίου Κυθήρων, κατά τον απόπλου του με προορισμό τον Κίσαμο Κρήτης.

Στην περιοχή επικρατούσαν δυσμενείς καιρικές συνθήκες (ΔΝΔ 5-6 Bf). Τις επόμενες ημέρες το «ΑΚΟΥΑ ΤΖΙΟΥΕΛ» ρυμουλκήθηκε στη Σύρο.

Sports in

Ο Σπανούλης και η «θεωρία της σκάλας»

Ένα πράγμα που είχε μάθει αυτή η γενιά από τους παλαιότερους ήταν να μην αφήνει κανένα παιχνίδι χωρίς μάχη μέχρι εσχάτων με πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα φυσικά τον επικό ημιτελικό με τη Γαλλία στο Ευρωμπάσκετ του 2005

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024