Ο Δήμαρχος Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος επανεκλέγεται πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής, αφού η παράταξη του έλαβε την μεγάλη πλειοψηφία των εκλεκτόρων κατά την εκλογική διαδικασία.
Ειδικότερα, η παράταξη του Δημάρχου Γαλατσίου «Ενωμένη Αυτοδιοίκηση Αττικής» υποστηριζόμενη από την ΝΔ έλαβε 176 ψήφους με τον δεύτερο συνδυασμό «Αυτοδιοικητικό Κίνημα» υποστηριζόμενο από το ΠΑΣΟΚ του Δημάρχου Μοσχάτου – Ταύρου Ανδρέα Ευθυμίου να λαμβάνει 77 ψήφους.
Η παράταξη του Γιώργου Μαρκόπουλου με αυτό το αποτέλεσμα καταλαμβάνει 16 έδρες στο νέο ΔΣ της Ένωσης και του Ανδρέα Ευθυμίου 5 έδρες.
Οι υπόλοιπες παρατάξεις έλαβαν:
Του Ηλία Σταμέλλου υποστηριζόμενο από το ΚΚΕ 29 ψήφοι και 3 έδρες
Του Γ. Γαβρίλη υποστηριζόμενο από τον ΣΥΡΙΖΑ 21 ψήφοι και 1 έδρα
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.