Δύο φορές προηγήθηκε στο «Μαρκ΄Αντόνιο Μπεντεγκόντι» η Βερόνα, ωστόσο η Γιουβέντους «απάντησε» ισάριθμες, με το τελικό 2-2 να «σφραγίζει» τις προσπάθειες των 22 παικτών στην αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής της Serie A.
Το μόνο αποτέλεσμα που δεν ήθελαν οι δύο μονομάχοι σήμερα ήταν η ισοπαλία.
Η μεν Βερόνα «καιγόταν» για τη νίκη προκειμένου να βγει εκτός επικίνδυνης ζώνης, η δε Γιουβέντους για να διατηρήσει τις λιγοστές ελπίδες που είχε για την κατάκτηση του τίτλου.
Τίποτα από τα παραπάνω δε συνέβη, με τους γηπεδούχους να παραμένουν στη διακεκαυμένη ζώνη, ενώ οι «μπιανκονέρι» απώλεσαν επί της ουσίας και τις τελευταίες πιθανότητες που είχαν για να πλησιάσουν την πρωτοπόρο Ίντερ, η οποία ξέφυγε με +9 και με ματς λιγότερο μόνο εάν «αυτοκτονήσει» θα χάσει το εφετινό «σκουντέτο».
Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ δύο φορές (11′, 52′), ωστόσο οι μπιανκονέρι απάντησαν με τους Βλάχοβιτς και Ραμπιό (28′ και 55′) χαρίζοντας τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του Μαξ Αλέγκρι.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.