Με δύο προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο το βράδυ της ερχομένης Τετάρτης (21/2).

Οι Πράσινοι θέλουν να υπερασπιστούν το 1-0 του πρώτου αγώνα και να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου.

Ωστόσο είναι πολύ πιθανόν ο Φατίχ Τερίμ να στερηθεί τις υπηρεσίες τόσο του Μπένιαμιν Βέρμπιτς, όσο και του Χουάνκαρ οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Έτσι οι δύο άσοι του Παναθηναϊκού θα υποβληθούν σε μαγνητική με σκοπό να φανεί το μέγεθος της ζημιάς. Η κατάσταση του Σλοβένου σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις φαίνεται να είναι πιο σοβαρή σε σχέση με τον Ισπανό μπακ. Πάντως και στις δύο περιπτώσεις οι πιθανότητες να προλάβουν τον ΠΑΟΚ είναι λίγες.

Elite διαιτητής στη ρεβάνς Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Έναν διαιτητή υψηλού επιπέδου φέρνει η ΚΕΔ για τη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο (0-1 το πρώτο ματς στην Τούμπα) με τον νικητή του ζευγαριού να κλείνει μία θέση στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο Γερμανός Ντάνιελ Ζίμπερτ κατηγορίας Elite έρχεται και πάλι στην Ελλάδα μετά τον περασμένο Απρίλιο, όταν είχε σφυρίξει το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 1-2 για την 5η αγωνιστική των playoffs της Superleague. Ο Ζίμπερτ θα έχει ως βοηθούς τους Γιαν Ζάιντελ και Ράφαελ Φόλτιν, ενώ τέταρτος θα είναι ο Στέφανος Κουμπαράκης. Στο VAR ο επίσης Γερμανός Μπένιαμιν Κόρτους, με AVAR τον Μπούξμπαουμ.