Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Ένταση και αποχωρήσεις στην Πολιτική Γραμματεία - Σφοδρά πυρά κατά Κασσελάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Ένταση και αποχωρήσεις στην Πολιτική Γραμματεία – Σφοδρά πυρά κατά Κασσελάκη

Έφυγε ο Νίκος Σκορίνης καταγγέλλοντας τις διαρροές, δριμύτατη επίθεση σε βάρος του προέδρου του κόμματος από τον Δημήτρη Πλουμπίδη

Ένταση επικρατεί στην εν εξελίξει συνεδρίαση του οργάνου της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε από τον καθέναν ξεχωριστά να του απαντήσει εάν τον εμπιστεύεται για πρόεδρο του κόμματος.

«Αν κάποιος με αμφισβητεί, ας το κάνει εδώ και τώρα, εγώ δεν θα γίνω Ιφιγένεια»

Ειδικότερα, ο κ. Κασσελάκης τούς ζήτησε να ξεκαθαριστεί το θέμα της αμφισβήτησής του, προειδοποιώντας με προσφυγή στις κομματικές διαδικασίες. «Αν δεν με εμπιστεύεστε ζήτω αναβάπτιση της βούλησης και εντολής των μελών», φέρεται να είπε, και να συμπλήρωσε: «Αν κάποιος με αμφισβητεί, ας το κάνει εδώ και τώρα, εγώ δεν θα γίνω Ιφιγένεια».

«Σέβομαι τα όργανα και τα σέβομαι παρότι δεν υπήρξε συλλογική διαδικασία που δεν σημειώθηκαν διαρροές. Πώς μπορεί να λειτουργεί ένα όργανο αν δεν σέβεστε την διαδικασία;», φέρεται να είπε ακόμη.

Ο Νίκος Σκορίνης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, αποχώρησε από την συνεδρίαση του οργάνου, λέγοντας ότι δεν είναι δυνατόν να συνεχίζει να διαβάζει διαστρεβλωμένα όσα λέγονται στη συνεδρίαση, αναφερόμενος σε διαρροές.

Σφοδρά πυρά από τον Δημήτρη Πλουμπίδη

Εν τω μεταξύ, δριμύτατη επίθεση σε βάρος του προέδρου του κόμματος εξαπέλυσε ο Δημήτρης Πλουμπίδης, υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία το 2019.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, το στέλεχος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης γράφει:

«Στέφανος Κασσελάκης απόψε: ΄΄Πάω σε συνέδριο επανίδρυσης. Θα κάνω τη μεγάλη παράταξη της Κεντροαριστεράς. Κέντρο και Αριστερά ίσον Κεντροαριστερά, άλλωστε. Δεν υπάρχει άλλο προοδευτικό κόμμα στη χώρα. Σας ζητώ να δεσμευτείτε ότι εγώ θα είμαι ο πρόεδρος έως τις Εθνικές Εκλογές. Σκοπεύω να ζητήσω από το σώμα την αναβάπτιση της εκλογής μου. Αν δε με εμπιστεύεστε να οδηγήσω το κόμμα στις εθνικές εκλογές, πείτε το τώρα. Βρείτε ποιος θα κατέβει απέναντί μου και πάμε΄΄.

Δήλωση επιπέδου μάγκα, μυώδη και φαλλοκράτη , αρχηγού της τάξης ηλικίας 16-17 Είχα από το γυμνάσιο να ακόυσω τέτοια λόγια. Λείπει για να ολοκληρώσει την εικόνα η φράση ότι όποιος διαφωνεί μαζί του θα τον περιμένει στο σχόλασμα στη γωνία για να εξηγηθούν. Πολιτική κουβέντα μηδέν. Μόνο εικόνες, εικόνες, εικόνες, εικόνες και τζάμπα μαγκιά».

Sports in

Σπανούλης: «Θέλουμε να βάλουμε ταυτότητα στην ομάδα»

Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε στις δηλώσεις του πως θέλει να δώσει ταυτότητα στην Εθνική ομάδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024