Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Με Τζούρασεκ κόντρα στον Βόλο – Ετοιμάζει αλλαγές ο Μάντζιος

Άρης: Με Τζούρασεκ κόντρα στον Βόλο – Ετοιμάζει αλλαγές ο Μάντζιος

Ο Κροάτης μέσος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα - Ροτέισον από τον Μάντζιο στο παιχνίδι με τον Βόλο.

Την προετοιμασία του για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο (25/2, 19:30) συνεχίζει ο Άρης.

Η σημερινή προπόνηση μάλιστα επεφύλασσε ευχάριστα νέα για τον Άκη Μάντζιο, καθώς ο Νέβεν Τζούρασεκ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και πήρε μέρος στο πρόγραμμα της ομάδας, χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις.

Ο Κροάτης μέσος γυμνάστηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και τέθηκε στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς.

Αντίθετα, μέρος της προπόνησης ακολούθησε ο Φαμπιάνο. Όσον αφορά στα πλάνα του προπονητή του Άρη, ο Ακης Μάντζιος είναι πιθανόν, να κάνει κάποιες αλλαγές στο παιχνίδι με την ομάδα της Μαγνησίας, καθώς ακολουθούν δυο ντέρμπι, εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό (28/2) και εντός με την ΑΕΚ (3/3), αλλά και ο δεύτερος ημιτελικός του Κυπέλλου, με τον Παναιτωλικό (6/3) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ. Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε ενεργοποίηση, παιχνίδια κατοχής μπάλας και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων.

Ο Νέβεν Τζούρασεκ προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Φαμπιάνο Λέισμαν, από την πλευρά του, ακολούθησε –και σήμερα- μέρος του προγράμματος.

Αύριο, Πέμπτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο» ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Βόλο Ν.Π.Σ. (25/02, 19:30), στο πλαίσιο της 24ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

«Βράζει» η Μέση Ανατολή: Εντολή Νετανιάχου να συνεχιστεί ο πόλεμος με τη Χεζμπολάχ - Πώς αντιδρά η Δύση

Έγιναν δεκάδες πλήγματα εναντίον θέσεων της Χεζμπολάχ στον Λίβανο, η οποία άνοιξε μέτωπο με το Ισραήλ την επόμενη της επίθεσης της 7ης Οκτωβρίου

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024