«Πέταξε» για Ουγγαρία ο Ολυμπιακός (pics)
Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης για την Ουγγαρία εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Φερεντβάρος με στόχο την πρόκριση στην φάση των «16» του Europa Conference League.
Έχοντας προίκα το 1-0 του πρώτου αγώνα στο «Γ.Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Βουδαπέστη για να αντιμετωπίσει την Φερεντσβάρος (22/2, 22:00) με στόχο να εξασφαλίσει το εισιτήριο για την φάση των «16» του Europa Conference League.
Το πρωί της Τετάρτης (21/2) η αποστολή του Ολυμπιακού βρέθηκε στο «Ελ.Βενιζέλος» με σκοπό να «πετάξει» για την Ουγγαρία εκεί όπου στις 19:15 θα λάβει χώρα η συνέντευξη Τύπου του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ενώ στις 20:00 οι Πειραιώτες θα προπονηθούν στο γήπεδο του αγώνα, «Ferencváros Stadion»
Θυμίζουμε πως πριν λίγη ώρα ο Βάσκος τεχνικός έκανε γνωστή την αποστολή, με τον Κίνι ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα λόγω τραυματισμού να βρίσκεται σε αυτήν.
Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος: Αλεξανδρόπουλος, Παπαδούδης, Καρβάλιο, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Ντόη, Ρέτσος, Ελ Αραμπί, Κίνι.
- Γκαρά: Ο ανασχηματισμός είναι ένα επικοινωνιακό παιχνίδι για να αλλάξει λίγο η ατζέντα
- Βινίσιους: Το προκλητικό μήνυμα του μετά την πρόκριση στο «Μετροπολιτάνο» (pics)
- Ουκρανία: Ανοίγει τα χαρτιά του ο Πούτιν – Τι αποκαλύπτει απόρρητο έγγραφο για τους όρους της Ρωσίας
- Το σκίτσο του Κώστα Μητρόπουλου για τα ΝΕΑ 13/3/2025
- Το σκίτσο της Εφης Ξένου για τα ΝΕΑ 13/3/2025
- Φάρμακο αποτρέπει νόσηση με Covid μετά την έκθεση στον ιό – Σημαντική ασπίδα για τις ευάλωτες ομάδες