Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για τη ρεβάνς με τη Φερεντσβάρος (22/2, 22:00) στην Ουγγαρία, όπου θέλει να υπερασπιστεί το 1-0 του πρώτου ματς και να πάρει την πρόκριση στη φάση των «16» του Europa Conference League. Η συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, με τον προπονητή των Πειραιωτών, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, να δίνει το σύνθημα για την πρόκριση.

«Στο πρώτο παιχνίδι δεν ήμασταν τόσο καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό που θέλω αύριο είναι να μπούμε δυνατά από την αρχή. Καλύτερα από ότι στο πρώτο παιχνίδι. Να μπούμε προσεκτικά, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πιέσουμε ψηλά τον αντίπαλό μας. Εάν τα κάνουμε αυτά, τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τον αντίπαλό μας. Μου αρέσει οι ομάδες μου να αμύνονται ψηλά και όχι πίσω. Ο στόχος μας είναι να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό. Να είμαστε αυτοί που θα έχουμε τον έλεγχο του αγώνα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Έτοιμοι οι Ερυθρόλευκοι για τη μεγάλη μάχη με την Φερεντσβάρος, που θα κρίνει την πρόκριση.

Μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Ολυμπιακού στο γήπεδο, όπου θα διεξαχθεί αύριο το παιχνίδι με την Φερεντσβάρος, με τους Ερυθρόλευκους να μετρούν πλέον αντίστροφα για τη σπουδαία αναμέτρηση με την ουγγρική ομάδα, που θα κρίνει την πρόκριση στους «16» του Conference League.

Δείτε πλάνα από την προπόνηση του Ολυμπιακού: