Καμπάνια της ΓΣΕΕ για την απεργία της 17ης Απριλίου – Βίντεο με τη «Θεοπούλα»
Με επισκέψεις κλιμακίων της ΓΣΕΕ σε κάθε νομό της χώρας αλλά και με ανάρτηση videospot στο διαδίκτυο ξεκίνησαν οι δράσεις της Συνομοσπονδίας εν όψει της απεργίας
Με επισκέψεις κλιμακίων της ΓΣΕΕ σε κάθε νομό της χώρας αλλά και με ανάρτηση videospot στο διαδίκτυο ξεκίνησαν οι δράσεις της Συνομοσπονδίας, οι οποίες θα κορυφωθούν με τη Γενική Απεργία της Συνομοσπονδίας στις 17 Απριλίου.
Καμπάνια σε όλη την Ελλάδα
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ήδη συνδικαλιστικά στελέχη της Συνομοσπονδίας «οργώνουν» την Ελλάδα, ενημερώνοντας τους εργαζόμενους για τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις των συνδικάτων, επισκέπτονται χώρους εργασίας ενώ διανέμεται και έντυπο υλικό σε πλατείες και καταστήματα της κάθε πόλης.
Κόρινθος, Καλαμάτα, Άργος, Σπάρτη, Ναύπακτος και Πρέβεζα είναι μέχρι στιγμής οι περιοχές όπου εκπρόσωποι της ΓΣΕΕ καλούν δια ζώσης τους εργαζόμενους, σε ενωτική και μαζική συμμετοχή στη Γενική Απεργία της 17ης Απριλίου.
Η ενημέρωση των εργαζομένων εκτός από τις συνεντεύξεις τύπου γίνεται και μέσω videospot στα social media.
Το βίντεο με τη «Θεοπούλα»
Η ηθοποιός Έφη Παπαθεοδώρου, η γνωστή ως «Θεοπούλα», μιλά στην κάμερα της ΓΣΕΕ για την ακρίβεια ενώ παράλληλα στα social media της Συνομοσπονδίας παίζει videospot με τίτλο «Η ακρίβεια στο θεό και οι μισθοί στα τάρταρα».
- Ο Έλον Μασκ απαντάει στην influencer που λέει ότι γέννησε το 13ο παιδί του κι αυτός δεν το αναγνωρίζει
- Παναθηναϊκός VS Ολυμπιακός: Η απόλυτη «μάχη» στο Κύπελλο, ο 12ος τελικός και τα ντέρμπι που έμειναν στην ιστορία (vids)
- Eλον Μασκ: Την Τρίτη τα αποκαλυπτήρια για το Grok 3
- Tourism Strong in Greece Despite Santorini Earthquakes
- Αντιπολιτευτικά πυρά κατά Μητσοτάκη για τα Τέμπη με αιχμή «τη συγκάλυψη»
- Ρωσία: Στη Σαουδική Αραβία ο υπουργός Οικονομικών ενόψει των διαπραγματεύσεων – «Θα μιλήσουμε για ειρήνη»