Τρελή καταδίωξη μοτοσικλετιστή σημειώθηκε στο κέντρο της Πάτρας, όταν ο αναβάτης του οχήματος αγνόησε σήμα της ΕΛ.ΑΣ. για έλεγχο αναπτύσσοντας ταχύτητα.
Όταν ο αναβάτης της μηχανής αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Tempo24, τα ξημερώματα της Παρασκευής άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έκαναν σήμα σε οδηγό μηχανής μεγάλου κυβισμού να σταματήσει για έλεγχο, στην οδό Γούναρη, στο κέντρο της πόλης.
Ο άνδρας, ωστόσο, όταν αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα για να διαφύγει. Τότε ξεκίνησε καταδίωξη από τους μοτοσυκλετιστές της ΔΙΑΣ.
Η καταδίωξη σταμάτησε στην οδό Ελ. Βενιζέλου και Αγίου Ιωάννη Πράτσικα, όπου οι αστυνοικοί μπλόκαραν την πορεία του οδηγού της μηχανής.
Ο ατίθασος μοτοσικλετιστής αναμένεται να μεταφερθεί στο αυτόφωρο για να δικαστεί.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας