Ισόπαλο χωρίς γκολ (0-0) ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση των Σερρών ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο σε γενικές γραμμές, με τους δύο αντίπαλους να παίρνουν από ένα βαθμό.
Μάλιστα, συνεχίζουν χέρι-χέρι στη βαθμολογία, καθώς ισοβαθμούν στην όγδοη θέση με 24 πόντους έκαστος.
Προϊόντος του χρόνου ο Πανσερραϊκός πήρε την κατοχή στο πρώτο ημίχρονο αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν καλά οργανωμένοι και δεν απειλούνταν ιδιαίτερα, σε ένα παιχνίδι με χαμηλό ρυθμό και λίγες συγκινήσεις.
Στο 26΄ ένα καλό φάουλ του Ουάρντα έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τσιντώτα, ενώ στο 38΄ ο Χατζηστραβός πλάσαρε ψηλά άουτ από τα όριο της μεγάλης περιοχής, σε αυτή την «υποψία» φάσης.
Στο 51΄ η ομάδα του Γκαρσία απείλησε με τον Στάικο, που βρήκε χώρο για να σουτάρει από μακριά στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι, ενώ οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν για πρώτη φορά μόλις στο 63ο λεπτό, όταν από προσπάθεια του Έντερ ο Κούεν σούταρε και ο Χόβαν απέκρουσε σε κόρνερ.
Ένα κόρνερ που εκτέλεσε απευθείας ο Κούντε προσπαθώντας να αιφνιδιάσει τον τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού, τον οποίο υποχρέωσε σε δύσκολη απόκρουση.
Στο 78΄ μετά από εκτέλεση φάουλ ο Έντερ έστειλε την μπάλα με σουτ στην αγκαλιά του Χόβαν στο 86΄ ο Γούλερι πρόλαβε την έξοδο του Τσιντώτα αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι, στην τελευταία μεγάλη στιγμή του αγώνα.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.