Δύσκολες ώρες περνά η Έλενα Παπαρίζου, καθώς έχει πένθος η οικογένειά της, όπως έκανε γνωστό ο αδερφός της επιτυχημένης τραγουδίστριας.
Ήταν το βράδυ του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου που ο Ντίνος Παπαρίζος δημοσιεύοντας φωτογραφία με συγγενικό του πρόσωπο έγραψε «Άγγελέ μου, καλό ταξίδι», ενημερώνοντας για τον θάνατο συγγενικού του προσώπου.
Συλλυπητήρια στην οικογένεια
Οι διαδικτυακοί τους φίλοι έστειλαν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια, ενώ σύμφωνα με τα σχόλια της ανάρτησης, πρόκειται για τον ξάδερφο της Έλενας Παπαρίζου και του αδελφού της.
Η Έλενα Παπαρίζου μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει σχετική ανάρτηση στον δικό της λογαριασμό στο Ιnstagram.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας