Έχοντας στον έλεγχό του, σχεδόν εν το συνόλω του το ματς, ο Άρης πήρε τη νίκη με σκορ 2-0 επί του Βόλου στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης ήταν ανώτερος, με την ομάδα του Άκη Μάντζιου να πιέζει ψηλά, να κερδίζει συχνά μπάλες, ενώ «κλειδί» της ανάπτυξης και της δημιουργίας των επιθέσεων για τους γηπεδούχους ήταν ο Μανού Γκαρθία, ο οποίος πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση. Ο Βόλος από την άλλη πλευρά δυσκολευόταν να κάνει παιχνίδι, με συνέπεια να μην ανησυχεί ιδιαίτερα τους αμυντικούς του Άρη.

Η κορυφαία στιγμή για το σύνολο του Μάντζιου έλαβε χώρα στο 44′. Ο Γκαρθία μπήκε στην περιοχή, ο Κοβάτς απομάκρυνε την μπάλα, η οποία έφτασε στον Μορόν, αλλά σε κενή εστία την έστειλε στο δοκάρι! Φοβερή χαμένη διπλή ευκαιρία!

Αλλά το γκολ ήρθε αμέσως μετά. Στο 45+1′ ο Μάνου Γκαρθία έκανε την κάθετη πάσα στον Μορόν, με τον πολυπειρο φορ να νικάει τον Κοβάτς και να κάνει το 1-0 για τον Άρη.

Ο Άρης μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και είχε την πρώτη του ευκαιρία στο 57′. Ο Γκαρθία δοκίμασε το σουτ, ο Κοβάτς προέβη σε μία φοβερή επέμβαση και έτσι κράτησε το 1-0. Την πρώτη του τελική ο Βόλος την πραγματοποίησε στο 60′, με τον Κουέστα να μπλοκάρει εύκολα το μακρινό σουτ του Ασενούν.

Στη συνέχεια ο Άρης ήταν πολύ καλύτερος και έψαξε με μανία το δεύτερο γκολ για να «κλειδώσει» τη νίκη. Στο 70′ ο Σουλεϊμάνοφ έκανε το σουτ, με τον Κοβάτς να απομακρύνει την μπάλα, η οποία έφτασε στον Νταρίντα, με τον Τσέχο να την στέλνει άουτ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα (74′) ο Σαμόρα είχε δοκάρι για τον Άρη και στην αμέσως επόμενη φάση ο Λούνα απομάκρυνε στη γραμμή την προσπάθεια του Ανσαριφάρντ.

Τελικά, ο Άρης κατάφερε να φτάσει στην επίτευξη του δεύτερου γκολ και να… ηρεμήσει. Στο 88′, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ βγήκε πρώτος στην μπάλα, πρόλαβε τον Κοβάτς και με ένα τσίμπημα της μπάλας να διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τον Άρη. Ο Ιρανός επιθετικός, με αυτό το τέρμα, έκανε σεφτέ με τους Θεσσαλονικείς.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Ροζ, Μπράμπετς, Φεράρι, Βέλεθ (81’ Ζουλ), Νταρίντα, Μανού Γκαρθία (69’ Τζούρασεκ), Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο (69’ Ζαμόρα), Μορόν (69’ Μορόν).

ΒΟΛΟΣ (Χρήστος Κόντης): Κόβακς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, ΝτεΚαμπς (62’ Τσοκάνης), Γκλάβτσιτς (36’ Μπαριέντος), Τρουϊγιέ (62’ Μπερτόγλιο), Κόμπα, Ασενούν (76’ Ολιβέιρα), Γκαρσία (75’ Μωραΐτης).