Ο οδηγός του αυτοκινήτου ανέβαινε, περίπου στις 04:30 τα ξημερώματα, τη λεωφόρο, στο ύψος του Ιπποκρατείου, όταν ξαφνικά έχασε τον έλεγχο του ΙΧ και καρφώθηκε σε κολόνα φωτισμού.
Από τη σφοδρή σύγκρουση η κολόνα λύγισε.
Σώθηκε από θαύμα
Ο οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητο χωρίς να έχει τραύματα ή μώλωπες και γι΄αυτόν τον λόγο δεν χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο, παρόλο που στο σημείο είχε φθάσει το ΕΚΑΒ.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.