Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Dollarita: Η μαργαρίτα του ενός δολ. που κάνει θραύση στο μενού της Applebee's

Dollarita: Η μαργαρίτα του ενός δολ. που κάνει θραύση στο μενού της Applebee’s

Το εμβληματικό κοκτέιλ επανήλθε και δίνει ώθηση στα κέρδη των εστιατορίων

Η Applebee’s ξέρει ότι οι πελάτες προσέχουν τα πορτοφόλια τους. Και η απάντησή της είναι μια επικίνδυνη αλλά δελεαστική πρόταση: μια μαργαρίτα αξίας 1 δολαρίου. Το κοκτέιλ Dollarita είναι αυτό που έδωσε ώθηση στην κίνηση στα εστιαρτόρια το τέταρτο τρίμηνο, είπε στους επενδυτές την Τετάρτη ο Τζον Πέιτον, διευθύνων σύμβουλος της Applebee’s και του ιδιοκτήτη IHOP, Dine Brands Global Inc..

Και υποστήριξε ότι βοήθησε να προσελκύσει ένα νεότερο πλήθος, συμπεριλαμβανομένων πολλών που δεν είχαν πάει ποτέ στα εστιατόρια της αλυσίδας. Το ποτό ενίσχυσε επίσης τις πωλήσεις και τα κέρδη, εν μέρει επειδή περισσότερο από το 90% των επισκεπτών που το παρήγγειλαν πρόσθεσαν ένα άλλο είδος στις παραγγελίες τους.

«Οι πελάτες ήταν γενικά ανθεκτικοί και εξακολουθούν να θέλουν να πάνε σε εστιατόρια», είπε ο Πέιτον σε συνέντευξή του. Αλλά τρώνε έξω μία ή δύο λιγότερες φορές το μήνα από ό,τι στο παρελθόν, τόνισε χαρακτηριστικά.

«Πρέπει να αγωνιστούμε πολύ σκληρά για να βεβαιωθούμε ότι παίρνουμε περισσότερα από το μερίδιο που μας αναλογεί στο πορτοφόλι τους», τόνισε ο Πέιτον. «Αυτό κάνουμε με δημιουργικές, συναρπαστικές, βασισμένες στην αξία προωθήσεις που είναι μοναδικές».

Το διάσημο κοκτέιλ επανήλθε στο μενού των Applebee’s

H επιστροφή…

Επί της ουσίας δεν είναι μία καινούρια ιστορία: το διάσημο «Dollarita» επανήλθε στα μενού των Applebee’s τον περασμένο Οκτώβριο για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια.

Το ανανεωμένο Dollarita περιλαμβάνει τεκίλα, μείγμα λάιμ και το λικέρ triple sec -το τελευταίο από τα οποία δεν εμφανιζόταν στην αρχική συνταγή. Κάθε Dollarita φτάνει σε ένα ποτήρι με πάγο 12 ουγγιών (ελαφρώς μεγαλύτερο από τα προηγούμενα ποτήρια 10 ουγγιών ) και μπορεί να βρεθεί σε οποιαδήποτε από τις σχεδόν 2.000 τοποθεσίες της αλυσίδας.

Sports in

Αντετοκούνμπο: «Έλα έτοιμος έτσι ώστε να μην χρειαστεί να προετοιμαστείς» (vid)

Η ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο ενόψει και του φιλικού της Ελλάδας με τη Σερβία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024