Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Καρπόζηλος σε Κεχαγιά: Ο ΣΥΡΙΖΑ για μικροκομματικούς λόγους υπονομεύει το μέτωπο υπεράσπισης της Δημοκρατίας

Καρπόζηλος σε Κεχαγιά: Ο ΣΥΡΙΖΑ για μικροκομματικούς λόγους υπονομεύει το μέτωπο υπεράσπισης της Δημοκρατίας

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Αριστεράς Κωστής Καρπόζηλος τόνισε πως «η αμήχανη απάντηση της εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, δυστυχώς, δεν μας εκπλήσσει»

Απάντηση σε ψηλούς τόνους στην εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Βούλα Κεχαγιά με αφορμή το κάλεσμα του Αλέξη Χαρίτση για κατάθεση από κοινού πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης των κομμάτων της αντιπολίτευσης έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Αριστεράς Κωστής Καρπόζηλος.

Υπενθυμίζεται ότι η Βούλα Κεχαγιά μιλώντας στον «ΣΚΑΪ» τόνισε ότι «ακόμα και αν όλα τα κόμματα της Αριστεράς συμφωνήσουν η κυβέρνηση θα πάρει ψήφο εμπιστοσύνης. Θα κάναμε τη χάρη στην κυβέρνηση τρεις μήνες πριν από τις Ευρωεκλογές; Είναι καλές οι προτάσεις για δυσπιστία αλλά όταν γίνονται σε ρεαλιστικό χρόνο και έχει αποτέλεσμα».

«Στις κρίσιμες στιγμές όλες οι πολιτικές δυνάμεις κρίνονται»

Ο Κωστής Καρπόζηλος τόνισε πως «η αμήχανη απάντηση της εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, δυστυχώς, δεν μας εκπλήσσει. Η Νέα Αριστερά κατέθεσε σήμερα ένα συγκεκριμένο και καθαρό αίτημα. Να συμφωνήσουν τα κόμματα της προοδευτικής αντιπολίτευσης στην υποβολή πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης».

Ακολούθως πρόσθεσε πως «αυτό επιβάλλει η υπεράσπιση του Συντάγματος. Αυτό επιβάλλει  η υπεράσπιση του Δημόσιου Πανεπιστημίου».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ για μικροκομματικούς λόγους υπονομεύει το μέτωπο υπεράσπισης της δημοκρατίας»

Σύμφωνα με τον ίδιο, «η κυρία Κεχαγιά μας λέει το προφανές  και τεχνικό για να μην παραδεχτεί το ουσιώδες και πολιτικό. Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ για μικροκομματικούς λόγους υπονομεύει το μέτωπο υπεράσπισης της δημοκρατίας και της δημόσιας δωρεάν παιδείας».

Καταληκτικά ο Κωστής Καρπόζηλος υπογραμμίζει ότι «στις κρίσιμες στιγμές όλες οι πολιτικές δυνάμεις κρίνονται. Όχι από το τι λένε αλλά από τι πράττουν. Αναμένουμε τη στάση και των υπολοίπων κομμάτων».

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Περισσότερους από 220 στόχους της Χεζμπολάχ ισχυρίζονται ότι έπληξαν οι IDF το τελευταίο 24ωρο

Μεταξύ των στόχων που επλήγησαν ήταν υποδομές, εκτοξευτές ρουκετών που είχαν χρησιμοποιήσει σε πρόσφατες επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ και αποθήκες όπλων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024