Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Μακάμπι (pic)

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Μακάμπι (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ (7/3, 19:45) για το Europa Conference League.

Έτοιμος για την πρώτη μάχη με την Μακάμπι Τελ Αβίβ (7/3, 19:45) για τους «16» του Europa Conference League είναι ο Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα της Τετάρτης (6/3) προπονήθηκαν στον Ρέντη υπό τις οδηγίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και στη συνέχεια ο έμπειρος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με την ομάδα του Ρόμπιν Κιν.

Σε αυτή δεν βρίσκεται ο Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την ομάδα του Ισραήλ.

Αντίθετα, σε αυτή βρίσκεται κανονικά ο Φορτούνης, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το ματς με την Μακάμπι. Η αποστολή του Ολυμπιακού: Παπαδούδης, Καρβάλιο, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Ντόη, Ρέτσος, Ελ Αραμπί, Κίνι.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση πριν από την αναμέτρηση της Πέμπτης (7/3) απέναντι στη Maccabi Tel Aviv, που θα γίνει στις 19:45 στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο των «16» του UEFA Europa Conference League. Μετά το τέλος του προγράμματος, το οποίο διεξήχθη την Τετάρτη (6/3) στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, ο προπονητής μας κ. Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Ισραήλ.

Οι 21 ποδοσφαιριστές που τη συγκροτούν είναι οι εξής: Παπαδούδης, Καρβάλιο, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Ντόη, Ρέτσος, Ελ Αραμπί, Κίνι.

Sports in

ΜακΚίσικ για Βεζένκοφ: «Πάντα τον θέλουμε στον Ολυμπιακό, εύχομαι να γυρίσει… αύριο» (vid)

Το δικό του μήνυμα τον Σάσα Βεζένκοφ έστειλε ο Σακίλ ΜακΚίσικ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024