Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ γνωρίζοντας την ήττα με 4-1 στο «Γ.Καραϊσκάκης» στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για την φάση των «16» του Europa Conference League.

Πλέον οι ερυθρόλευκοι έχουν να ανέβουν ένα βουνό στην ρεβάνς κάτι που επισήμανε και ο Αντρέ Όρτα στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς.

«Είναι πολύ δύσκολο να ανατρέψουμε το σκορ αλλά πρώτα κοιτάμε το ντέρμπι της Κυριακής», ανέφερε μεταξύ άλλων ο μέσος του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντρέ Όρτα:

«Μπήκαμε πολύ άσχημα, δεχθήκαμε 2 γκολ γρήγορα, Είχαμε χρόνο και βγήκαμε στην επίθεση, ήμασταν απρόσεκτοι και δεχθήκαμε το τρίτο γκολ. Στο 2ο ημίχρονο ήμασταν πολυ καλοί, αλλά μολις ήρθε το 4ο ηταν πολύ δύσκολο να το δεχτούμε. Είναι πολύ δύσκολο να ανατρέψουμε το σκορ αλλά πρώτα κοιτάμε το ντέρμπι της Κυριακής. Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο ντέρμπι για να κυνηγήσουμε το πρωτάθλημα, εχουμε καλύψει μια μεγάλη διαφορά, ξέρουμε πως είναι μεγάλη ευκαιρία», ανέφερε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ομάδα του Ρόμπι Κιν.

Οι Ερυθρόλευκοι καλούνται πλέον να αφήσουν πίσω τους το παιχνίδι με την Μακάμπι και να κοιτάξουν το εντός έδρας ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό (10/3), για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Ενα ματς στο οποίο θέλουν τη νίκη για να ξεκινήσουν με το δεξί το νέο μίνι πρωτάθλημα και να παραμείνουν στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου.