Βρετανία: Το σκοτεινό μυστικό του αδελφού της πριγκίπισσας Νταϊάνα
«Ήμασταν κλειδωμένοι, σαν φυλακισμένοι».
Ο αδερφός της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Τσαρλς Σπένσερ, σε μια συνέντευξη που έδωσε στο «Today» αποκάλυψε την σεξουαλική κακοποίησή του σε διακεκριμένο οικοτροφείο της Αγγλίας όπου φοιτούσε όταν ήταν παιδί.
«Ήμασταν κλειδωμένοι, σαν φυλακισμένοι» είπε ο 59χρονος Τσαλρς . «Ήμασταν έρμαια στα χειρότερα ένστικτα πολύ κακών ανθρώπων».
Μάλιστα, όπως πρόσθεσε, δεν είχε μοιραστεί με κανέναν αυτό το περιστατικό μέχρι τα 42 του χρόνια, που το αφηγήθηκε σε ψυχοθεραπευτή.
«Μου είπε, ψιθυρίστε μου κάτι που δεν έχετε πει σε κανέναν. Και απάντησα, «όταν ήμουν παιδί, κακοποιήθηκα σεξουαλικά από μια γυναίκα».
«Ήμασταν έρμαια στα χειρότερα ένστικτα πολύ κακών ανθρώπων»
Το Maidwell Hall, το διάσημο οικοτροφείο στη Βρετανία στο οποίο φοίτησε ο Σπένσερ, δήλωσε στο TODAY ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για πιθανά εγκλήματα κατά παιδιών.
Πρόσφατα ο Τσαρλς Σπένσερ, μοιράστηκε και μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στο Instagram, με τον ίδιο και την πριγκίπισσα Νταϊάνα να χαμογελούν ως ανέμελα παιδιά με την μητέρα τους στον κήπο της οικογενειακής τους έπαυλης.
Ο ίδιος ποζάρει σε μια κούνια δίπλα στην μετέπειτα πριγκίπισσα Νταϊάνα, ενώ η μητέρα τους, η Φράνσις Σανδ Κιντ ποζάρει και αυτή πίσω από τα δύο παιδιά της.
«Η μητέρα μου, η Νταϊάνα και εγώ, περίπου το 1967. Εγώ θα ήμουν 3 ετών και η Νταϊάνα 5 ή 6. Λατρεύω το πόσο ευτυχισμένος φαίνεται ο καθένας μας». «Σε αυτό το στάδιο της ζωής μου, η μητέρα μου μου έδωσε το παρατσούκλι «Buzz» – επειδή με έβλεπε να έχω την ατελείωτη ενέργεια μιας μάλλον χαρούμενης – και πολυάσχολης – μέλισσας».
- Ο Έλον Μασκ απαντάει στην influencer που λέει ότι γέννησε το 13ο παιδί του κι αυτός δεν το αναγνωρίζει
- Παναθηναϊκός VS Ολυμπιακός: Η απόλυτη «μάχη» στο Κύπελλο, ο 12ος τελικός και τα ντέρμπι που έμειναν στην ιστορία (vids)
- Eλον Μασκ: Την Τρίτη τα αποκαλυπτήρια για το Grok 3
- Tourism Strong in Greece Despite Santorini Earthquakes
- Αντιπολιτευτικά πυρά κατά Μητσοτάκη για τα Τέμπη με αιχμή «τη συγκάλυψη»
- Ρωσία: Στη Σαουδική Αραβία ο υπουργός Οικονομικών ενόψει των διαπραγματεύσεων – «Θα μιλήσουμε για ειρήνη»