Πώς να αισθάνθηκαν άραγε οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ, όταν έμαθαν πως ο Γιούργκεν Κλοπ αποχωρεί από την ομάδα τους το καλοκαίρι.
Πιθανώς, άπαντες όπως ο Σαλάχ. Πρόκειται για τον πρώτο ποδοσφαιριστή των «κόκκινων» που μιλά ανοιχτά για αυτό.
Συγκεκριμένα, ο Αιγύπτιος επισήμανε πως έφτανε εκείνη την ώρα στο προπονητικό κέντρο της Λίβερπουλ, γιατί η ομάδα είχε συνάντηση.
Μία συνάντηση που γενικώς δεν συνηθίζεται. Είδε τον Γερμανό με τον ατζέντη του και νόμιζε πως ανανεώνει το συμβόλαιό του.
Τότε, εμφανίστηκε εκεί ο Φαν Ντάικ και του είπε πως αποχωρεί από τον σύλλογο. Ο Σαλάχ ρώτησε τον λόγο και εν συνεχεία «ξετυλίχτηκε» το… κουβάρι της ιστορίας.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
🔴 Salah on the day Klopp announced he’s leaving: “We had a meeting at 10:30 which is weird, I come in and saw his agent and thought he’s renewed his contract!”.
Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα στις 17:45 η Λίβερπουλ θα υποδεχθεί την Μάντσεστερ Σίτι στο «Άνφιλντ», σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της φετινής σεζόν για τους Reds, ειδικά μετά τη χθεσινή νίκη της Άρσεναλ επί της Μπρέντφορντ, με την οποία οι Κανονιέρηδες ανέβηκαν στην πρώτη θέση της Premier League.
Στην κακή άμυνα που έπαιξε η Εθνική μας απέναντι στην Ουγγαρία στάθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος μετά τον αποκλεισμό από τον τελικό κι έδωσε «σύνθημα» ανασύνταξης ενόψει μικρού τελικού.
Η Εθνική Ελλάδας δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, όμως έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο. Η μέρα και η ώρα του αγώνα.
Στο πρώτο ημίχρονο η Ελλάδα ήταν κάτι παραπάνω από ανταγωνιστική απέναντι στην Ουγγαρία (σκορ 8-8), ωστόσο στο δεύτερο έχασε την επαφή της με τα δίχτυα, ηττήθηκε με 12-15 και αποκλείστηκε από τον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Βελιγραδίου.