Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης στο μεγάλο ντέρμπι των play off της Super League και στο Φάληρο είναι ο Τόμας Γουόκαπ και η Εστρέλα Νούρι.
Ο γκαρντ του μπασκετικού Ολυμπιακού και η σύντροφος του βρίσκονται στο φαληρικό γήπεδο για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής των playoffs της Super League και τους έπιασε ο φακός.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αμερικανός είναι τραυματίας (διάστρεμμα), δεν έπαιξε απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια και το Λαύριο και κάνει αγώνα δρόμου για να μπει στις προπονήσεις της Τρίτης ή της Τετάρτης ώστε να αγωνιστεί το βράδυ της Πέμπτης (14/3) στο μεγάλο ματς με τον Παναθηναϊκό για την 29η αγωνιστική της EuroLeague.
Όλα δείχνουν ότι θα προλάβει να είναι έτοιμος ο Γουόκαπ για το ντέρμπι με τους πράσινους και θα είναι κανονικά στην 12αδα.
Σε ηλικία μόλις 23 ετών, η Τρίνιτι Ρόντμαν αποξενωμένη κόρη του θρύλου του NBA Ντένις Ρόντμαν, έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα ποδοσφαιρίστρια στον κόσμο, μετά την υπογραφή του νέου της συμβολαίου με την Washington Spirit.
LIVE: Ελλάδα – Ουγγαρία. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ελλάδα – Ουγγαρία για τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
O τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και της Εθνικής, μίλησε στην ιστοσελίδα της FIFPRO για τη σημασία και τη σπουδαιότητα που υπάρχει, ώστε οι ποδοσφαιριστές να ακολουθήσουν την ακαδημαϊκή, ξέχωρα από την αθλητική, καριέρα.
Ο Λανουά απέτυχε ως επικεφαλής της ΚΕΔ και δείχνει ότι δεν μπορεί να οδηγήσει την ελληνική διαιτησία στην πρόοδο, στην ανάπτυξη και σε όσο δυνατόν λιγότερα παράπονα