Η Μαρία Σάκκαρη είναι στις «32» του Indian Wells αφού επιβλήθηκε της Ρωσίδας, Ντιάνα Σνάιντερ, με 2-1 σετ (5-7, 6-4, 6-0), με την συμπατριώτισσά μας να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση μετά το πρώτο σετ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ζορίστηκε αρκετά στο ξεκίνημα και είδε την αντίπαλό της να προηγείται 1-0, όμως στη συνέχεια άνοιξε το… τούρμπο και αρχικά έφτασε στην ισοφάριση, ενώ στο τρίτο σετ ήταν απλά καταιγιστική χωρίς να χάσει γκέιμ.

Έδειξε χαρακτήρα η Μαρία Σάκκαρη, που έφτασε στην ανατροπή και την πρόκριση στους «32» του Indian Wells.

Στο πρώτο σετ οι δύο τενίστριες έδωσαν μεγάλη μάχη. Αρχικά η Σνάιντερ άρχισε καλύτερα παίρνοντας ένα εξαιρετικό προβάδισμα της τάξης του 5-2, όμως η Σάκκαρη αντέδρασε και μπόρεσε να ισοφαρίσει σε 5-5. Η Ρωσίδα όμως πήρε τα δύο επόμενα γκέιμ και με το 7-5 έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο σετ τα πράγματα εξελίχθηκαν λίγο διαφορετικά. Οι δύο αντίπαλες πήγαιναν χέρι-χέρι μέχρι το 3-3. Εκεί η Μαρία έφτασε στο πολυπόθητο μπρέικ και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της για το 5-3. Η Σνάιντερ μείωσε σε 5-4, όμως η Σάκκαρη έκανε το 6-4 και ισοφάρισε σε 1-1.

Το τρίτο σετ δεν χρειάζεται καμία απολύτως ανάλυση. Η Μαρία μπήκε άκρως συγκεντρωμένη και αποφασισμένη να πάρει την πρόκριση, κάνοντας εν τέλει ό,τι ήθελε την αντίπαλό της. Έτσι χωρίς να χάσει καν κάποιο σετ έφτασε με άνεση στο 6-0 και το τελικό 2-1.

Στον 3ο γύρο του Indian Wells, την Δευτέρα, η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Καρολίν Γκαρσία, η οποία απέκλεισε τη Βικτόρια Τόμοβα με 6-1, 3-6, 6-3.