Ο Τρέβορ Τόμπσον βοήθησε το Περιστέρι να νικήσει 74-63 τον Απόλλωνα στην Πάτρα και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης (MVP) στην 20ή αγωνιστική της Basket League.
Ο Αμερικανός σέντερ χρησιμοποιήθηκε για 17 λεπτά και 35 δευτερόλεπτα στο παιχνίδι και τελείωσε τον αγώνα με 14 πόντους (6/8 δίποντα, 2/2 βολές), 8 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κοψίματα και 4 κερδισμένα φάουλ, ενώ υπέπεσε σε ένα φάουλ.
Μεγάλη εμφάνιση από τον Αμερικανό σέντερ, που συγκέντρωσε 26 πόντους στο σύστημα ranking.
Με την εμφάνισή του αυτή ο Τόμπσον συγκέντρωσε 26 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης (ranking), συγκομιδή που ήταν η καλύτερη μεταξύ των παικτών των ομάδων που πανηγύρισαν νίκη στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής, με αποτέλεσμα να αποσπάσει το βραβείο του MVP.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τρέβορ Τόμπσον είναι ο δεύτερος παίκτης του Περιστερίου που αναδεικνύεται πολυτιμότερος παίκτης μιάς αγωνιστικής στην τρέχουσα σεζόν της Basket League, καθώς είχε προηγηθεί ο Τζο Ράγκλαντ στην 16η αγωνιστική της Α1, για τη νίκη των «κυανοκίτρινων» επί του Αμαρουσίου.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
Η σχετική ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:
Ο Τρέβορ Τόμπσον γίνεται ο δεύτερος παίκτης του Περιστερίου bwin που αναδεικνύεται Stoiximan MVP of the Week την φετινή σεζόν.
Είχε προηγηθεί ο Τζο Ράγκλαντ την 16η Εβδομάδα της Stoiximan Basket League στην νίκη των «κυανοκίτρινων» επί του Αμαρουσίου (95-72) με 38 βαθμούς στο ranking, 19 πόντους και 12 ασίστ. Ο 30χρονος ύψους 2μ.13 Τρέβορ Τόμπσον στη νίκη του Περιστερίου bwin στην Πάτρα επί του Απόλλων Carna συγκέντρωσε 26 βαθμούς στο ranking, επίδοση που ήταν η καλύτερη μεταξύ των παικτών των νικητριών ομάδων των αναμετρήσεων του προηγούμενου διημέρου για την 20η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League.
Ο Αμερικανός σέντερ πέτυχε 14 πόντους με 2/2 βολές και 6/8 δίποντα, πήρε 8 ριμπάουντ, έδωσε μια ασίστ, έκανε 2 κοψίματα, 4 φάουλ και κέρδισε ένα φάουλ σε 17’ και 35’’ συμμετοχής.
Η ανάδειξη του Stoiximan MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Stoiximan Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Μετά τη Λεβερκούζεν στο Champions League, o Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και παράλληλα αναφέρθηκε στο πρόβλημα δυστοκίας του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια.
Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονακό και πώς σκοπεύει να διαχειριστεί την κατάσταση μέχρι να λυθούν.
Η Μισέλ Γιο απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ και ο στενός της φίλος Ρίτσαρντ Σιάο ήταν στο πλευρό της σε αυτή τη σπουδαία στιγμή της καριέρας της.