Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Θεραπεία ο Ντραγκόφσκι, προπονήθηκε ο Χουάνκαρ

Παναθηναϊκός: Θεραπεία ο Ντραγκόφσκι, προπονήθηκε ο Χουάνκαρ

Ο Ντραγκόφσκι έκανε θεραπεία, ενώ ο Χουάνκαρ προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και τέθηκε στη διάθεση του Φατίχ Τερίμ.

Ο Παναθηναϊκός άφησε πίσω του το «διπλό» στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» επί του Ολυμπιακού (1-3) στην πρεμιέρα των play-offs κι επέστρεψε στις προπονήσεις, αν και η επόμενη αγωνιστική του υποχρέωση είναι σε τρεις εβδομάδες.

Στην σημερινή προπόνηση (11/3), αυτοί που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στους ερυθρόλευκους ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε μικρές εστίες.

Ο Ντραγκόφσκι, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 7ο λεπτό του ντέρμπι, ξεκίνησε θεραπεία και αναμένεται να μπει στο υπόλοιπο πρόγραμμα σε μία εβδομάδα.

Ατομικό ακολούθησαν οι Γεντβάι, Σένκεφελντ, ενώ το δικό τους πρόγραμμα συνεχίζουν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Στα ευχάριστα για τους πράσινους, ο Χουάνκαρ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επέστρεψε στις προπονήσεις. Ο Ισπανός μπακ ενσωματώθηκε στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας και υπολογίζεται κανονικά για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Με την προσθήκη του Χουάνκαρ, ο οποίος ενσωματώθηκε στο πρόγραμμα της ομάδας, διεξήχθη το μεσημέρι της Δευτέρας η προπόνηση του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης». Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του ντέρμπι της πρεμιέρας των playoffs ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε μικρές εστίες. Ατομικό ακολούθησαν οι Γεντβάι, Σένκεφελντ, θεραπεία έκανε ο Ντραγκόφσκι και το δικό τους πρόγραμμα οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Only in

Η Ευρώπη νεκροταφείο πυρηνικών αποβλήτων - Τα σχέδια για να χτίσουν «τάφους» χιλιετιών

Ποια κράτη σχεδιάζουν να κάνουν το επόμενο βήμα για τα πυρηνικά απόβλητα – Η αποθήκευσή τους αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του 21ου αιώνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024