Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Μια εβδομάδα εκτός ο Ντραγκόφσκι

Παναθηναϊκός: Μια εβδομάδα εκτός ο Ντραγκόφσκι

O τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού θα είναι έτοιμος για να αγωνιστεί μετά τη διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων.

Ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι ήταν ο μεγάλος άτυχος στο πρόσφατο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό με τον τερματοφύλακα του τριφυλλιού να αποχωρεί μόλις στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης με πρόβλημα τραυματισμού.

Γλίτωσε τα χειρότερα ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού.

Τελικά οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Πολωνός κίπερ δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό με τον ίδιο να μπαίνει σε κύκλο θεραπειών και από την επόμενη εβδομάδα να ενσωματώνεται ξανά στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων του Παναθηναϊκού. Το ευχάριστο τόσο για τον 26χρονο άσο όσο και για την ομάδα του είναι πως δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις το προσεχές διάστημα, λόγω της διακοπής για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά στο πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης, οι Πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι ήταν βασικοί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και fun games και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γεντβάι, Σένκεφελντ, θεραπεία ο Ντραγκόφσκι και το δικό τους πρόγραμμα έκαναν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Οι Πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι ήταν βασικοί στο ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και fun games και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γεντβάι, Σένκεφελντ, θεραπεία ο Ντραγκόφσκι και το δικό τους πρόγραμμα έκαναν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

«Βράζει» η Μέση Ανατολή: Εντολή Νετανιάχου να συνεχιστεί ο πόλεμος με τη Χεζμπολάχ - Πώς αντιδρά η Δύση

Έγιναν δεκάδες πλήγματα εναντίον θέσεων της Χεζμπολάχ στον Λίβανο, η οποία άνοιξε μέτωπο με το Ισραήλ την επόμενη της επίθεσης της 7ης Οκτωβρίου

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024