O Μάικ Τζέιμς έδωσε τις προβλέψεις του για το ποια ομάδα θεωρεί φαβορί για την κατάκτηση της φετινής Euroleague.
Στην τέταρτη θέση τοποθέτησε τον Παναθηναϊκό και στις τρεις πρώτες τις Ρεάλ, Μονακό και Μπαρτσελόνα.
Αναλυτικά όσα ανέφερε στο Urbonus Podcast:
«Προφανώς η Ρεάλ Μαδρίτης. Ξέρω ότι παίζουν άσχημα αυτή τη στιγμή και έχουν τρεις σερί ήττες, αλλά όλοι έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους σε μια σεζόν.
Είναι η Νο. 1 ομάδα στη Euroleague, η περσινή πρωταθλήτρια και αυτή που πρέπει να κερδίσεις για να το πάρεις», υποστήριξε ο Αμερικανός γκαρντ της Μονακό, που τοποθέτησε τους Μονεγάσκους στη δεύτερη και την Μπαρτσελόνα στην τρίτη θέση.
«Η τέταρτη επιλογή μου θα είναι ο Παναθηναϊκός. Παίζουν καλά από τότε που πήγε ο Ναν εκεί.
Παίζουν άμυνα, παίζουν σκληρά, παίζουν ομαδικά. Έχουν εξαιρετικό ρυθμό αυτή τη στιγμή».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Το προσεχές Μουντιάλ -αν φυσικά κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας- δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία παράσταση στην σπουδαία καριέρα του Νεϊμάρ, όπως δήλωσε ο ίδιος.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.