Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Έτοιμη η νέα πίστα Pumptrack στον Άλιμο

Έτοιμη η νέα πίστα Pumptrack στον Άλιμο

Ολοκληρώθηκε μια νέα πίστα για τους λάτρεις του πατινιού και του ποδηλάτου στον Άλιμο.

«Θέλαμε πολύ καιρό να φτιάξουμε μια πίστα για ποδήλατο και πατίνι, που να έχει τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας και να απευθύνεται σε όλους, ιδίως όμως στα παιδιά και τους νέους. Και, επιτέλους, το πετύχαμε» δηλώνει ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης και προσθέτει με αφορμή την ολοκλήρωση του νέου χώρου άθλησης και αναψυχής:

«Από σήμερα παραδίνουμε σε χρήση την ολοκαίνουρια πίστα pumptrack στον λόφο Πανί, δίπλα από τις παιδικές χαρές. Είναι το πρώτο pumptrack στην Αττική, και από τα πολύ λίγα συνολικά στην Ελλάδα, που έχει φτιαχτεί από χώμα και φυσικά στερεά υλικά.

Η πίστα

Το συγκεκριμένο pumptrack είναι μια διαδρομή αποτελούμενη από κυματοειδή εμπόδια και ανασηκωμένες στροφές και απευθύνεται σε όλους τους χρήστες αθλητικού εξοπλισμού με ρόδες (προσοχή: όχι μηχανοκίνητα!).

Σκοπός του χρήστη μέσα στην πίστα είναι να κινείται διαρκώς στη διαδρομή, εκμεταλλευόμενος τη φυσική δύναμη της ορμής, που αποκτά πιέζοντας σωστά στα εμπόδια, χωρίς να χρειάζεται κάνει πετάλι ή να σπρώχνει με τα πόδια του για να πάρει φόρα.

Η πίστα είναι ενιαία και πολύ φιλική για όλες τις ηλικίες.

«Όσοι το επισκεφτείτε μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας τον απαραίτητο ατομικό εξοπλισμό ασφαλείας (κράνος κ.λπ.) και να διαβάσετε προσεκτικά τους κανόνες χρήσης στην πινακίδα δίπλα στο pumptrack» ζητάει ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης.

Sports in

Το συγκινητικό μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Κώστα Φορτούνη: «Πάντα μια θέση στο λιμάνι της καρδιάς μας»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης αποχαιρέτησε τον Κώστα Φορτούνη με συγκινητικό τρόπο μέσα από τον επίσημο λογαριασμό των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024