Ολυμπιακός – Μίλωνας 3-1: Υπερασπίστηκε την έδρα του και έκανε το 2-1!
Ο Ολυμπιακός επικράτησε στο κλειστό του Ρέντη του Μίλωνα με 3-1 σετ, έκανε το 2-1 στην ημιτελική σειρά της Volley League και χρειάζεται μια ακόμα νίκη για την πρόκριση στους τελικούς.
Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 3-1 σετ του Μίλωνα στο κλειστό «Μ.Μερκούρη» και παράλληλα έκαναν το 2-1 στη σειρά.
Έτσι την προσεχή Πέμπτη (21/3) θα έχει την ευκαιρία να πάρει ακόμη μια νίκη και να προκριθεί στους τελικούς της Volley League εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.
Σε σχέση με τον δεύτερο ημιτελικό και την ήττα που δέχθηκαν με 3-0 σετ στην έδρα του Μίλωνα, αυτή την φορά οι ερυθρόλευκοι ήταν αυτοί που έπρεπε και έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ιντάλγκο επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί.
Η εξέλιξη της αναμέτρησης
Οι Πειραιώτες μπήκαν με το πόδι στο… γκάζι καταφέρνοντας να πάρουν προβάδισμα +5 (16-11) χάρη στους δύο άσους του Ιντάλγκο. Ο Ολυμπιακός έφτασε στο 24-17, ο Ιντάλγκο έχασε το σερβις του, με τον Μίλωνα να μειώνει σε 24-18, αλλά στο δεύτερο set ball οι ερυθρόλευκοι έκλεισαν το σετ στα 25-18.
Στο δεύτερο σετ το σκηνικό της αναμέτρησης δεν άλλαξε με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν στον ίδιο ρυθμό φτάνοντας στο 2-0 με το άνετο 25-19. Στο τρίτο σετ ο Μίλωνας έβγαλε αντίδραση και για πρώτη φορά στο ματς μπήκε σε θέση οδηγού. Οι φιλοξενούμενοι δεν άφησαν τον Ολυμπιακό να περάσει ξανά μπροστά και με 20-25 μείωσαν σε 2-1 σετ κι έμειναν ζωντανοί στο ματς.
Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι στο τέταρτο σετ θυμήθηκαν τον καλό εαυτό τους καταφέρνοντας να κλείσουν το ματς με 3-1 χάρη στο 25-17.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
LIVE: Παναθηναϊκός – Βικτόρια Πλζεν. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Βικτόρια Πλζεν για τα playoffs του Europa League. Τηλεοπτικά από ANT1 και COSMOTE SPORT 4 HD.
Η Νότιγχαμ Φόρεστ, στο ντεμπούτο του Βίτορ Περέιρα στον πάγκο των Reds, διέλυσαν την Φενερμπαχτσέ στην Πόλη με 3-0 και είναι αγκαλιά με την πρόκριση στους «16» του Europa League.
Κακός ο ΠΑΟΚ ξύπνησε μετά το 60’ στο παιχνίδι με την Θέλτα, όμως γνώρισε την ήττα. Όπως φάνηκε ήταν επηρεασμένος από τις απουσίες. Μείωσε και έχει κάποιες ελπίδες ενόψει της ρεβάνς στην Ισπανία.