Μια… ανάσα από τους τελικούς της Volley League o Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 3-1 σετ του Μίλωνα στο κλειστό «Μ.Μερκούρη» και παράλληλα έκαναν το 2-1 στη σειρά.

Έτσι την προσεχή Πέμπτη (21/3) θα έχει την ευκαιρία να πάρει ακόμη μια νίκη και να προκριθεί στους τελικούς της Volley League εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.

Σε σχέση με τον δεύτερο ημιτελικό και την ήττα που δέχθηκαν με 3-0 σετ στην έδρα του Μίλωνα, αυτή την φορά οι ερυθρόλευκοι ήταν αυτοί που έπρεπε και έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ιντάλγκο επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

Οι Πειραιώτες μπήκαν με το πόδι στο… γκάζι καταφέρνοντας να πάρουν προβάδισμα +5 (16-11) χάρη στους δύο άσους του Ιντάλγκο. Ο Ολυμπιακός έφτασε στο 24-17, ο Ιντάλγκο έχασε το σερβις του, με τον Μίλωνα να μειώνει σε 24-18, αλλά στο δεύτερο set ball οι ερυθρόλευκοι έκλεισαν το σετ στα 25-18.

Στο δεύτερο σετ το σκηνικό της αναμέτρησης δεν άλλαξε με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν στον ίδιο ρυθμό φτάνοντας στο 2-0 με το άνετο 25-19. Στο τρίτο σετ ο Μίλωνας έβγαλε αντίδραση και για πρώτη φορά στο ματς μπήκε σε θέση οδηγού. Οι φιλοξενούμενοι δεν άφησαν τον Ολυμπιακό να περάσει ξανά μπροστά και με 20-25 μείωσαν σε 2-1 σετ κι έμειναν ζωντανοί στο ματς.

Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι στο τέταρτο σετ θυμήθηκαν τον καλό εαυτό τους καταφέρνοντας να κλείσουν το ματς με 3-1 χάρη στο 25-17.