Τραγωδία στην Πάτρα: Βρέθηκε νεκρό βρέφος
Το βρέφος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο σπίτι που μένει η οικογένεια στην Πάτρα
Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές αρχές το πρωί της Τετάρτης στην Πάτρα, όταν έλαβε κλήση ότι εντοπίστηκε βρέφος, το οποίο ήταν νεκρό. Οι έρευνες για το νεκρό βρέφος ακόμα βρίσκονται σε εξέλιξη.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του pelop.gr, το βρέφος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο σπίτι που βρίσκεται στην οδό Ευρυστέως στην Πάτρα. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Πού οφείλεται ο θάνατος του βρέφους
Σημειώνεται δε ότι ο θάνατος του, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ωστόσο αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή.
- Επίθεση στο Μόναχο: Μια μητέρα και η δίχρονη κόρη της υπέκυψαν στα τραύματά τους
- Τρόφιμα και κλιματική αλλαγή: Για νέα άνοδο τιμών το 2025 προειδοποιούν οι ειδικοί
- LIVE: Φιορεντίνα – Κόμο
- Γλυφάδα: Η σκοτεινή υπόθεση εξαφάνισης του 62χρονου
- Ο Έλον Μασκ απαντάει στην influencer που λέει ότι γέννησε το 13ο παιδί του κι αυτός δεν το αναγνωρίζει
- Παναθηναϊκός VS Ολυμπιακός: Η απόλυτη «μάχη» στο Κύπελλο, ο 12ος τελικός και τα ντέρμπι που έμειναν στην ιστορία (vids)