Ένας εξαιρετικός Παναθηναϊκός και στις δύο πλευρές του παρκέ κατάφερε να φύγει με την νίκη από την Σερβία και την έδρα του Ερυθρού Αστέρα χάρη στο 89-76. Ένα αποτέλεσμα το οποίο εδραιώνει τους πράσινους στην πρώτη τετράδα της Euroleague.

Πιο συγκεκριμένα το τριφύλλι πλέον βρίσκεται στην 3η θέση με 19-11, ενώ από την άλλη το σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχασε και τις όποιες ελπίδες είχα για την δεκάδα και τα play-in όντας στην 16η θέση και στο 10-20.

Στο μεγάλο ματς της ημέρας η Φενέρμπαχτσε συνέχισε την ανοδική της πορεία καταφέρνοντας να επικρατήσει με 88-74 επί της Μπαρτσελόνα ανεβαίνοντας έτσι και αυτή με την σειρά στο 19-11. Οι «μπλαουγκράνα» συνεχίζουν να χάνουν λάδια παραμένοντας ωστόσο στη 2η θέση και στο 20-10.

Και αυτό διότι η φορμαρισμένη Μονακό υπέστη ήττα σοκ εντός έδρας από τη Μιλάνο με 98-80 χάνοντας έτσι την ευκαιρία να πιάσει τους Καταλανούς. Κάπως έτσι οι Μονεγάσκοι παραμένουν στο 19-11, ενώ από την άλλη οι Ιταλοί αναπτέρωσαν τις ελπίδες τους για τα play-in μιας και ανέβηκαν στην 13η θέση με 13-17.

Η βαθμολογία: