Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Πρόβλημα με Τσιγγάρα στον ΠΑΟΚ

Πρόβλημα με Τσιγγάρα στον ΠΑΟΚ

Ο Χάρης Τσιγγάρας έμεινε εκτός προπόνησης, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο.

Δύο προπονήσεις, μία το πρωί και μια το απόγευμα, ήταν προγραμματισμένο να κάνουν σήμερα (Πέμπτη 21/3) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ωστόσο ο καιρός τους άλλαξε τα σχέδια και διεξήχθη μόνο η πρωινή.

Ο Χάρης Τσιγγάρας έμεινε εκτός προπόνησης, καθώς «γύρισε» τον αστράγαλο του στη χθεσινή προπόνηση.

Ο μέσος του «Δικεφάλου του Βορρά» έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στην πισίνα και το γυμναστήριο, με την κατάστασή του να μην εμπνέει ανησυχία.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης ακολούθησε μέρος της κανονικής προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ μόνος προπονήθηκε κι ο Ζόαν Σάστρε. Θεραπεία και πρόγραμμα στην πισίνα και το γυμναστήριο περιελάμβανε το πρόγραμμα για τους Μαγκομέντ Οζντόεφ, Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα και Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε ρεπό για το υπόλοιπο της ημέρας κι άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Παρασκευή (22/3) στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η μέρα ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε ο Ράζβαν Λουτσέσκου για μια σειρά ασκήσεων που αφορούσαν το τακτικό κομμάτι. Στο φινάλε οι παίκτες χωρίστηκαν σε τριάδες κι έπαιξαν τουρνουά υψηλής έντασης.

Ο Χάρης Τσιγγάρας έμεινε εκτός προπόνησης καθώς γύρισε τον αστράγαλο του στην χθεσινή προπόνηση. Ο μέσος του Δικεφάλου έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στην πισίνα και το γυμναστήριο, με την κατάστασή του να μην εμπνέει ανησυχία.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης έκανε μέρος της κανονικής προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ μόνος προπονήθηκε κι ο Ζόαν Σάστρε . Θεραπεία και πρόγραμμα στην πισίνα και το γυμναστήριο περιελάμβανε το πρόγραμμα και για τους Μαγκομέντ Οζντόεφ , Μπάμπα και Τρόοστ-Εκόνγκ.

Το πρόγραμμα άλλαξε μετά την δυνατή πρωινή προπόνηση, οι παίκτες πήραν ρεπό για το υπόλοιπο της ημέρας κι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Παρασκευή (22.03) στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Sports in

Ουρμπόνας: «Άνθρωποι του NBA θεωρούν ότι ο Φουρνιέ θα πάει στον Ολυμπιακό»

Ο Γάλλος σούπερ σταρ βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024