Σοκ στην Μπριζ πριν τον ΠΑΟΚ!
«Παγωμάρα» στην Κλαμπ Μπριζ πριν τις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ για το Europa Conference League
Μεγάλη απώλεια για την Κλαμπ Μπριζ, εν όψει των αναμετρήσεων με τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Europa Conference League (11/4-18/4).
Ο βασικός τερματοφύλακας της βελγικής ομάδας, Σιμόν Μινιολέ, αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετές εβδομάδες, όπως τονίζει μέσω ανακοίνωσής της η ίδια η ομάδα.
Αναλυτικά όσα αναφέρει η Μπριζ
«Ο Σιμόν Μινιολέ τραυματίστηκε στον αγώνα με την Σιντ Τρούιντεν το απόγευμα της Κυριακής. Οι εξετάσεις του έδειξαν πως ο τραυματισμός του θα τον κρατήσει εκτός για αρκετές εβδομάδες. Περαστικά», αναφέρει χαρακτηριστικά στο ιατρικό της δελτίο η Κλαμπ Μπριζ.
Ο έμπειρος τερματοφύλακας αντικαταστάθηκε αναγκαστικά στο δεκάλεπτο του αγώνα με την Σιντ Τρούιντεν, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως ο τραυματισμός που είχε το περασμένο διάστημα δεν πέρασε και έπαθε υποτροπή, με αποτέλεσμα να μείνει πλέον στα «πιτς» για αρκετό διάστημα.
- Ιστορία ή θρύλος – Υπήρξε ποτέ η χαμένη Ατλαντίδα;
- Τα 11 βήματα που ξεκλειδώνουν τον ΕΝΦΙΑ – Η διαδικασία έκδοσης των εκκαθαριστικών
- Εκτός κυβέρνησης οι απρόθυμοι υπουργοί
- «Θα το μισήσουν»: Ο μεγάλος φόβος του Τζορτζ Κλούνεϊ για την ξαφνική αλλαγή στην εμφάνισή του
- Στο Μισθοδικείο η επαναφορά 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο
- Καίτη Κωνσταντίνου: Και ποιος δεν έχει πει ατάκες της Σωσώς από τα «Εγκλήματα» δίνοντας ένα ρεσιτάλ κακίας;