Το Περιστέρι bwin έκανε μία μεγάλη ανατροπή και με τις τρεις νίκες που πέτυχε απέναντι στην Καρσίγιακα, τη Χάποελ Ιερουσαλήμ και την Τενερίφη προκρίθηκε στους «8» του Basketball Champions League.

Ο Βασίλης Σπανούλης οδήγησε την ομάδα των δυτικών προαστίων στα προημιτελικά της διοργάνωσης, κι αν και ξεκίνησε με τρεις συνεχόμενες ήττες, και η διοργανώτρια αρχή, επιβράβευσε τον ομοσπονδιακό μας προπονητή για αυτή την διάκριση.

Μια ακόμα σπουδαία διάκριση για τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Κill Bill αναδείχτηκε καλύτερος προπονητής για τον μήνα Μάρτιο στο BCL, με την διοργανώτρια αρχή να αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της: «Μάλιστα, όλο τον Μάρτιο, Σπανούλης και Περιστέρι κέρδισαν πέντε σερί παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Συνδυάζοντάς τα όλα μαζί δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Kill Bill ήταν ο καλύτερος προπονητής του BCL αυτόν τον μήνα».

Θυμίζουμε ότι το Περιστέρι bwin θα παίξει την πρόκριση του στο Final 4 της διοργάνωσης σε σειρά best-of-three κόντρα στην κάτοχο του τροπαίου, Βόννη.

Σπανούλης: «Αυτό που πετύχαμε δεν το συναντάς συχνά»

Το Περιστέρι επιβλήθηκε της ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια με σκορ 101-97, αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένο τον Βασίλη Σπανούλη στις δηλώσεις του.

Ο Έλληνας τεχνικός έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες του και τόνισε πως αυτό που έκαναν στον δεύτερο γύρο της Basket League δεν το συναντά κάποιος συχνά.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Βασίλης Σπανούλης: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου γιατί τελειώσαμε με καταπληκτικό ρεκόρ. Στον δεύτερο γύρο είχαμε ρεκόρ 9-2 και χάσαμε μόνο από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για ένα επίτευγμα που δεν το συναντάς συχνά».