Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ελεύθερος ο οδηγός λεωφορείου που κατηγορήθηκε για την απόπειρα βιασμού επιβάτιδας
Daily life in the city, during the outbreak of the novel Coronavirus (COVID-19) Pandemic in Athens Greece on March 30, 2020. Greece is on the eighth day of a strict nationwide lockdown seeking to halt the spread of the COVID-19 infection caused by novel coronavirus, with excursions from the home limited to attending work, buying food, visiting the doctor, walking the dog or going for a solitary jog./ Καθημερινότητα στην πόλη, στην περιόδο της Πανδημίας του νέου κορωναϊού (COVID-19), Αθήνα, 30 Μαρτίου 2020. Η Ελλάδα βρίσκεται στην όγδοη ημέρα επιβολής απαγόρευσης κυκλοφορίας επιδιώκοντας να σταματήσει η εξάπλωση της μόλυνσης από τον κοροναϊό COVID-19, με εξαίρεση την έξοδο για και απο το χώρο εργασίας, αγορές τροφίμων, επίσκεψη σε γιατρό και φαρμακείο ή βόλτα κατοικίδιου και προσωπική άσκηση.

Ελεύθερος ο οδηγός λεωφορείου που κατηγορήθηκε για την απόπειρα βιασμού επιβάτιδας

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία για απόπειρα βιασμού.

Ελεύθερος με την επιβολή του περιοριστικού όρου της υποχρεωτικής εμφάνισης μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του αφέθηκε ο οδηγός λεωφορείου, ο οποίος συνελήφθη το περασμένο Σάββατο για απόπειρα βιασμού σε βάρος επιβάτιδος .

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε στην ανακρίτρια και αρνήθηκε την κατηγορία ισχυριζόμενος πως δεν αποπειράθηκε να βιάσει την επιβάτιδα όπως εκείνη έχει καταγγείλει.

Η ανακοίνωση της ΟΣΥ

Ανακοίνωση για το περιστατικό καταγγελίας στα Άνω Λιόσια από επιβάτιδα, σε βάρος οδηγού λεωφορείου, ο οποίος βάσει αυτής προσήχθη, εξέδωσε η ΟΣΥ.

Σύμφωνα με την καταγγελία το περιστατικό συνέβη στον τερματικό σταθμό όταν ο 52χρονος οδηγός αποπειράθηκε να κάνει άσεμνες πράξεις και προχώρησε σε ανήθικες προτάσεις

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η υπόθεση βρίσκεται στην δικαιοδοσία Εισαγγελίας Πρωτοδικών που διεξάγει προκαταρκτική εξέταση, ωστόσο, η διοίκηση της Εταιρείας έχει κινήσει πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του οδηγού καλώντας τον σε εξηγήσεις.

«Η υπόθεση δεν βρίσκεται στη δικαιοδοσία της Ο.ΣΥ. Α.Ε. αλλά της Εισαγγελίας Πρωτοδικών που διεξάγει προκαταρκτική εξέταση, για την οποία η Εταιρεία δεν έχει και δεν μπορεί νομίμως να λάβει γνώση -όπως ενημερώθηκε αρμοδίως- ούτε για το περιεχόμενο της καταγγελίας, ούτε για την εξέλιξη της υπόθεσης. Συνεπώς, δεν μπορεί να παρέμβει καθ’ οιοδήποτε τρόπο. Ωστόσο, η διοίκηση της Εταιρείας έχει κινήσει πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του οδηγού καλώντας τον σε εξηγήσεις.»

Το χρονικό της υπόθεσης με την απόπειρα βιασμού

Σύμφωνα με όσα είπε η γυναίκα το περιστατικό συνέβη στον τερματικό σταθμό όταν ο 52χρονος οδηγός αποπειράθηκε να κάνει άσεμνες πράξεις και προχώρησε σε ανήθικες προτάσεις ενώ σοκάρει ότι προσπάθησε να βγάλει τα ρούχα της γυναίκας.

Η ίδια αντέδρασε, έβαλε τις φωνές και τότε εκείνος σταμάτησε. Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο οδηγός στην συνέχεια ξεκίνησε κανονικά το δρομολόγιο και την άφησε σε μια στάση.

Αμέσως μετά, η 53χρονη ενημέρωσε την αστυνομία. Ο οδηγός εντοπίστηκε και συνελήφθη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού.

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Νέες φονικές επιθέσεις του Ισραήλ σε Λίβανο και Συρία - Ομοβροντία ρουκετών από τη Χεζμπολάχ

Σε τεντωμένο σχοινί βαδίζει ολόκληρη η Μέση Ανατολή - Ισραήλ και Χεζμπολάχ συνεχίζουν τις εχθροπραξίες, με τον Μπενιαμίν Νετανιάχου να απορρίπτει πρόταση για εκεχειρία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024