Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
6 κοσμήματα που πρέπει να αποκτήσεις φέτος την άνοιξη

6 κοσμήματα που πρέπει να αποκτήσεις φέτος την άνοιξη

 Τα κολιέ και τα σκουλαρίκια μπορεί να είναι το τελευταίο πράγμα που φοράτε όταν συνδυάζετε ένα ντύσιμο, αλλά σίγουρα δεν είναι το τελευταίο μέρος του όλου συνόλου, ειδικά όσον αφορά τις τάσεις του 2024.

Τα κοσμήματα δεν παύουν ποτέ να επηρεάζουν το ντύσιμο και την προσωπικότητά μας. Πολλοί από εμάς επιλέγουμε πολύ προσεκτικά τα αγαπημένα μας κομμάτια, αλλά αν αισθάνεστε ότι τα κοσμήματά σας χρειάζονται μια ανανέωση, τότε είστε στο σωστό μέρος.

Τα κολιέ και τα σκουλαρίκια μπορεί να είναι το τελευταίο πράγμα που φοράτε όταν συνδυάζετε ένα ντύσιμο, αλλά σίγουρα δεν είναι το τελευταίο μέρος του όλου συνόλου, ειδικά όσον αφορά τις τάσεις του 2024.

Οι ανοιξιάτικες/καλοκαιρινές πασαρέλες προκάλεσαν έναν y2k-meets-bohemian τόνο που θα πρωταγωνιστήσει τους επόμενους μήνες, και όποιος θυμάται την κατάσταση της μόδας στις αρχές της δεκαετίας του 2000 γνωρίζει ότι τα αξεσουάρ παίζουν σημαντικό ρόλο στην τελειοποίηση του συγκεκριμένου look.

Οι αλυσίδες σώματος επιστρέφουν, όπως και οι ζώνες που είναι περισσότερο διακοσμητικές παρά λειτουργικές, τα σκουλαρίκια που αγκαλιάζουν τους ώμους και οι σειρές από χάντρες και αλυσίδες. Για όσους δεν είναι έτοιμοι για αυτού του είδους την αισθητική επιστροφή, υπάρχουν άλλες τάσεις κοσμημάτων που κερδίζουν έδαφος, όπως τα φλοράλ τσόκερ (που μοιάζουν με τις δημοφιλείς τσάντες με λουλούδια του 2024) και τα βραχιόλια στα πόδια.

Λουλούδια

Τα τρισδιάστατα λουλούδια θα βρίσκονται σε πλήρη άνθιση σε όλο το φάσμα της μόδας για την άνοιξη/καλοκαίρι 2024.

Στον τομέα των αξεσουάρ, υπήρχαν λουλουδάτα headpieces, καρφίτσες, chokers αλλά και αλυσίδες κάθε είδους, συμπεριλαμβανομένων κολιέ και ζώνες.

Στο πόδι

Με πολλή δραστηριότητα στον αστράγαλο της υψηλής μόδας χάρη σε σχεδιαστές όπως ο Paco Rabanne και ο Miu Miu, υπάρχει μια τάση κοσμήματος που συνδυάζεται με τα παπούτσια και που θα είναι εύκολο να ενσωματωθεί στη σειρά αξεσουάρ σας για το 2024: το ταπεινό βραχιόλι του ποδιού. Επιλέξτε κάτι κομψό και απλό, όπως τα σωληνοειδή στυλ του Fendi, ή αναβαθμίστε τα πράγματα με μια μαργαριταρένια εκδοχή της τάσης, αλά Simone Rocha.

Μαργαριτάρια

Και όμως τα μαργαριτάρια είναι εδω. Σχεδιαστές όπως οι Theory, Kate Spade, Jonathan Cohen, DSquared2 και Anna Sui είχαν μοντέλα που φορούσαν αυτό το look – πολλά από τα οποία είχαν τη μορφή πιο παραδοσιακών στυλ, όπως κλασικά κολιέ με μαργαριτάρια ή απλά σκουλαρίκια με μαργαριτάρια. Μπορεί να σας εμπνεύσουν να φορέσετε τα πολύτιμα κομμάτια της γιαγιάς σας ή ίσως να αποκτήσετε κάποια νέα δικά σας.

Καλώς ήρθατε στο Βασίλειο των Ζώων

Είναι ο κύκλος της ζωής!!! Και μας παρασύρει όλους!!!… Και εμπνέει και τους κατασκευαστές κοσμημάτων σε όλο τον κόσμο, προφανώς. Είτε πρόκειται για πεταλούδες, βατραχάκια ή ψαράκια, οι σχεδιαστές έχουν ασχοληθεί με τη μετατροπή της άγριας ζωής στα πιο όμορφα κοσμήματα που έχετε δει ποτέ. Αυτά τα κομμάτια ανήκουν πραγματικά σε ένα μουσείο (και στο κουτί με τα κοσμήματά σας, φυσικά).

Χοντρές αλυσίδες 

Στις πασαρέλες τα μοντέλα των Gabriela Hearst και Gucci φόρεσαν αλυσίδες-κολιέ που έδωσαν στα σύνολά τους την τέλεια τελική πινελιά χωρίς να απομακρύνουν τις υπόλοιπες εμφανίσεις τους. Τολμήστε να συνδυάσετε την εμφάνιση σας με μεγάλες αλυσίδες.

Φαρδιά βραχιόλια

Τις τελευταίες δύο σεζόν, τα πάντα ήταν σχετικά με τα ογκώδη βραχιόλια. Και τώρα, επιλέγουμε μια ελαφρώς διαφορετική εκδοχή για να φορέσουμε την άνοιξη: Φόρεσέ τα μόνα τους ή πολλά μαζί (και στα δύο χέρια) για μια to-the-point εμφάνιση.

Sports in

Επίσημο: Ο Έσε στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική Αργεντινής

Ο Σαντιάγο Έσε είναι και επίσημα στην αποστολή της εθνικής Αργεντινής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024