Απαντήσεις ζητεί το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής από την κυβέρνηση σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν μεταξύ του Νίκου Ανδρουλάκη και κυβερνητικών στελεχών κατά της συζήτησης της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης στη Βουλή.

Όπως τονίζει το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, «όταν την Τετάρτη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, έθεσε στην Ολομέλεια ζήτημα για τη συνάντηση δύο υπουργών με επιχειρηματία, ο οποίος καταγγέλθηκε από την κυβέρνηση ότι απεργάζεται την αποσταθεροποίησή της, ο μεν κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης μίλησε για «κοινωνική επίσκεψη» και ο υπουργός Επικράτειας Άκης Σκέρτσος για μυθεύματα».

Στη συνέχεια από τη Χαριλάου Τρικούπη υπογραμμίζουν ότι «λίγες ώρες αργότερα ο πρωθυπουργός τους εξανάγκασε σε παραίτηση» και προσθέτουν πως «μετά από την παρέλευση τριών εικοσιτετραώρων από την πρόταση δυσπιστίας, η κυβέρνηση θα μας απαντήσει για την ταμπακιέρα;».

Καταληκτικά το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ διερωτάται εάν «πήγαν ή όχι να καπνίσουν την πίπα της ειρήνης με τα οικονομικά συμφέροντα;».

Η ανακοίνωση – σχόλιο της Χαριλάου Τρικούπη: