Καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό ήταν σήμερα Δευτέρα ο πρώην μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς, ο οποίος κατεβαίνει υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές.
Ο Γιώργος Λιάγκας είχε την ευκαιρία να μάθει περισσότερα πράγματα για την ζωή του Νίκου Παππα, την μπασκετική του καριέρα, την ενασχόλησή του με την πολιτική, αλλά και τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο. Παράλληλα, ο πρώην μπασκετμπολίστας απάντησε και σε ερωτήσεις για την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη…
Σε ερώτηση για τις πολιτικές πεποιθήσεις της οικογένειά του ο Νίκος Παππάς απάντησε: «Ο πατέρας μου ψηφίζει ΚΚΕ. ΠΑΣΟΚ ήταν παλιά… το σπίτι μας ήταν εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ», ενώ στη συνέχεια πείραξε τον Γιώργο Λιάγκα λέγοντας: «Δεν ξέρω αν προλάβαμε την υποψηφιότητά σου. Θα πρέπει να ρωτήσω… Ελπίζω να μην σε ψηφίσαμε… Αστειεύομαι».
Για την κριτική που έχει ασκήσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη και για γεγονός ότι είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει και παίζει καλό μπάσκετ είπε: «Δεν είχα την χαρά να τον δω τον Μητσοτσάκη να παίζει μπάσκετ, αλλά ελπίζω να παίζει καλύτερα από ότι κυβερνάει».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Το προσεχές Μουντιάλ -αν φυσικά κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας- δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία παράσταση στην σπουδαία καριέρα του Νεϊμάρ, όπως δήλωσε ο ίδιος.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.