Καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό ήταν σήμερα Δευτέρα ο πρώην μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς, ο οποίος κατεβαίνει υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές.
Ο Γιώργος Λιάγκας είχε την ευκαιρία να μάθει περισσότερα πράγματα για την ζωή του Νίκου Παππα, την μπασκετική του καριέρα, την ενασχόλησή του με την πολιτική, αλλά και τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο. Παράλληλα, ο πρώην μπασκετμπολίστας απάντησε και σε ερωτήσεις για την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη…
Σε ερώτηση για τις πολιτικές πεποιθήσεις της οικογένειά του ο Νίκος Παππάς απάντησε: «Ο πατέρας μου ψηφίζει ΚΚΕ. ΠΑΣΟΚ ήταν παλιά… το σπίτι μας ήταν εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ», ενώ στη συνέχεια πείραξε τον Γιώργο Λιάγκα λέγοντας: «Δεν ξέρω αν προλάβαμε την υποψηφιότητά σου. Θα πρέπει να ρωτήσω… Ελπίζω να μην σε ψηφίσαμε… Αστειεύομαι».
Για την κριτική που έχει ασκήσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη και για γεγονός ότι είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει και παίζει καλό μπάσκετ είπε: «Δεν είχα την χαρά να τον δω τον Μητσοτσάκη να παίζει μπάσκετ, αλλά ελπίζω να παίζει καλύτερα από ότι κυβερνάει».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Ο Πανιώνιος δημιούργησε ένα υπέροχο βίντεο και μέσα σε δύο λεπτά στέλνει το μήνυμα για το πώς πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός και πώς οι γονείς πρέπει να στέκονται δίπλα στα παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στα γήπεδα.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Τόμας Μάχατς στον δεύτερο γύρο του Australian Open και μετά τον αποκλεισμό του δήλωσε απογοητευμένος από την πορεία του, ενώ παραδέχθηκε και την ανωτερότητα του Τσέχου.
Η Γιουβέντους νίκησε 2-0 τη Μπενφίκα το βράδυ της Τετάρτης και εξασφάλισε την πρόκριση στα πλέι-οφ του Champions League, όμως ο Λουτσιάνο Σπαλέτι είχε να... διαχειριστεί και τους «προπονητές της εξέδρας», συμμετέχοντας σε έναν διάλογο που θύμισε ελληνικό τοπικό πρωτάθλημα.