Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ατζούν για Αλαφούζο: «Ήταν απελπισμένος, όταν άκουσε για Τερίμ μου είπε ‘αλήθεια μπορείς να τον πείσεις;’»

Ατζούν για Αλαφούζο: «Ήταν απελπισμένος, όταν άκουσε για Τερίμ μου είπε ‘αλήθεια μπορείς να τον πείσεις;’»

O Aτζούν Ιλιτζαλί μίλησε για την εμπλοκή του στις επαφές του Γιάννη Αλαφούζου με τον Φατίχ Τερίμ ώστε ο έμπειρος τεχνικός να αναλάβει τον Παναθηναϊκό.

Τον περασμένο χειμώνα ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία του με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και να δώσει τα ηνία στον πολύπειρο Φατίχ Τερίμ, με στόχο να τον οδηγήσει στους στόχους που έχει θέσει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Κομβικό ρόλο στη συμφωνία του Τούρκου τεχνικού με τους Πράσινους έπαιξε ο Ατζούν Ιλιτζαλί. Σε δηλώσεις του, ο «Mr. Survivor» αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες του deal, τονίζοντας πως ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν δυσαρεστημένος και απελπισμένος με την κατάσταση στην ομάδα, ενώ επισήμανε πως μόλις έμαθε για τον Τερίμ έμεινε έκπληκτος.

Οι δηλώσεις του Ατζούν Ιλιτζαλί:

«Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, είναι στενός μου φίλος. Ήταν πολύ δυσαρεστημένος και απελπισμένος. Παρά τη σοβαρή επένδυση, η ομάδα κατά κάποιο τρόπο δεν μπορούσε να δώσει αυτό που ήθελε. Πέρυσι είχαν μια σοβαρή διαφορά βαθμών, αλλά πάλεψαν για το πρωτάθλημα. Όσο κουβεντιάζαμε, ζήτησε τη συμβουλή μου. Ο Φατίχ Τερίμ ήρθε στο μυαλό μου επειδή ήταν νικητής.

Ο πρόεδρος στην αρχή έμεινε έκπληκτος. Είπε: «Μπορείς να πείσεις τον Τερίμ να έρθει;» «Είπα, «Το έργο σου είναι καλό, στον προπονητή Φατίχ αρέσουν οι δύσκολες δοκιμασίες». Αυτό συνέβη όταν και τα δύο μέρη ήταν θετικά. Δημιουργήθηκε μια χημεία. Αρκούσε ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού να συνομιλήσει με τον Φατίχ Τερίμ για τρία λεπτά».

Sports in

Επίσημο: Στη Νιούκαστλ ο Βλαχοδήμος (pic, vid)

Η Νιούκαστλ έκανε δικό της τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, με τις «καρακάξες» να ανακοινώνουν την αγορά του Έλληνα κίπερ από τη Νότιγχαμ Φόρεστ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024