Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
3 Body Problem: Η νέα σειρά των δημιουργών του Game of Thrones που σκίζει στο Netflix

3 Body Problem: Η νέα σειρά των δημιουργών του Game of Thrones που σκίζει στο Netflix

Η ιστορία ξεκινά στην Κίνα της δεκαετίας του '60, όταν μια νεαρή γυναίκα παίρνει μια μοιραία απόφαση που αντηχεί σε όλο το χώρο και το χρόνο μέχρι σήμερα.

Αφού τελειώσετε το πρώτο επεισόδιο του 3 Body Problem, ίσως αναρωτιέστε: «Τα αστέρια πραγματικά έκλεισαν το μάτι στην ανθρώπινη φυλή;»  Μην ανησυχείτε, δεν είστε οι μόνοι. Εσείς, όπως και κάθε επιστήμονας της σειράς, απλώς προσπαθείτε να αναμετρηθείτε με τα βαθύτερα μυστήρια του σύμπαντος.

Η νέα σειρά οκτώ επεισοδίων, του Netflix βασισμένη στη τριλογία της συγγραφέως Cixin Liu «Remembrance of Earth’s Past», αψηφά την ανθρώπινη επιστήμη και μας ταξιδεύει σε ένα μυαλό που ξεπερνά ηπείρους και χρονικές γραμμές.

Μέσα σε ελάχιστο χρόνο κυκλοφορίας του κατάφερε να σκαρφαλώσει στην κορυφή του τηλεοπτικού Top10 του Netflix σε παγκόσμιο επίπεδο- αλλά και στην Ελλάδα.

Οι δημιουργοί του Game of Thrones David Benioff και D. B. Weiss, ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Alexander Woo στο 3 Body Problem.

Η ιστορία ξεκινά στην Κίνα της δεκαετίας του ’60, όταν μια νεαρή γυναίκα παίρνει μια μοιραία απόφαση που αντηχεί σε όλο το χώρο και το χρόνο μέχρι σήμερα. Με το μέλλον της ανθρωπότητας να κινδυνεύει, μια ομάδα επιστημόνων, που ονομάζονται Πέντε της Οξφόρδης, πρέπει να εργαστούν ενάντια στο χρόνο για να σώσουν τον κόσμο από τις καταστροφικές συνέπειες.

Η υπόθεση, που μπλέκει τη φυσική, την κβαντική μηχανική, το VR gaming και την ιστορία της Κίνας, έχει ως εξής: Μία φοιτήτρια αστροφυσικής, η Ye Wenjie βλέπει τον πατέρα της να ξυλοκοπείται μέχρι θανάτου από παραστρατιωτικές δυνάμεις στο Πεκίνο του 1967. Αργότερα, εντάσσεται σε ένα στρατιωτικό πρόγραμμα στη Μογγολία ως μέρος μιας συμφωνίας για να αποφύγει τη δική της τιμωρία, με την προϋπόθεση ότι δεν μπορεί θα μπορεί να φύγει από τη βάση.

Έχοντας χάσει κάθε πίστη στην ανθρωπότητα, αφιερώνει τη ζωή της στην έρευνα της, κάνοντας μια επιστημονική ανακάλυψη που την οδηγεί να ταξιδέψει στον χωροχρόνο και να βρεθεί στο σήμερα. Εκεί, όπου θα ενώσει τις δυνάμεις της με μία ομάδα επιστημόνων για να αντιμετωπίσουν τη μεγαλύτερη απειλή της ανθρωπότητας.

Για να παρακολουθήσετε και εσείς την νέα σειρά με τα εντυπωσιακά εφέ σας βρήκαμε τέσσερις τηλεοράσεις για να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία θέασης.

Τηλεόραση Samsung Smart 43″ 4K UHD QLED QE43Q60C HDR 2023

Η σειρά τηλεοράσεων Samsung Q60C απευθύνεται σε άτομα που αναζητούν μια προηγμένη τηλεόραση με υψηλή ποιότητα εικόνας και ήχου. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους λατρεύουν την ψυχαγωγία, τα τηλεοπτικά προγράμματα, τις ταινίες και τα αθλητικά γεγονότα.

Η σειρά Q60C προσφέρει απίστευτη ποιότητα εικόνας χάρη στην τεχνολογία Quantum Dot, ανάλυση 4K UHD και εξαιρετική απόδοση χρωμάτων. Ταυτόχρονα, παρέχει βελτιωμένη εμπειρία ήχου χάρη στις τεχνολογίες όπως η Adaptive Sound+ και η Dolby Digital Plus.

Τηλεόραση LG Smart 55″ 4K UHD LED 55UR81003LJ HDR 2023

Η τηλεόραση αυτή προσφέρει υψηλή ανάλυση 4K UHD (3840 x 2160 pixels), παρέχοντας εξαιρετική ποιότητα εικόνας με λεπτομέρειες και ρεαλιστικά χρώματα.

Επιπλέον, η «Smart» λειτουργία υποδηλώνει ότι η τηλεόραση είναι συμβατή με το διαδίκτυο και προσφέρει πρόσβαση σε διάφορες υπηρεσίες και εφαρμογές. Με τη χρήση της τεχνολογίας Smart TV, μπορείτε να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο, να ρούφηξετε περιεχόμενο από δημοφιλείς υπηρεσίες όπως το Netflix, το YouTube, το Disney+, και να αξιοποιήσετε άλλες δυνατότητες διασύνδεσης και ψυχαγωγίας.

Τηλεόραση Smart TCL 4K UHD QLED 43C645 HDR 2023 43″

Η smart TV TCL C645 προσφέρει απίστευτη ευκρίνεια εικόνας με τη υποστήριξη των προτύπων HDR 10+, ενώ τα εντυπωσιακά ηχητικά εφέ παρέχονται μέσω των συστημάτων ήχου Dolby Atmos, DTS Virtual:X και DTS HD.

Η τηλεόραση ενισχύει την οπτική σας εμπειρία με τον επεξεργαστή Aipq 3.0, ο οποίος επεξεργάζεται το περιεχόμενο πραγματικού χρόνου, και υποστηρίζει την τεχνολογία Dolby Vision.

Επιπλέον, μπορείτε να απολαύσετε μια ανώτερη εμπειρία παιχνιδιών χάρη στον επιταχυντή παιχνιδιών 120Hz Game Accelerator.

Τηλεόραση TCL Smart 55″ 4K UHD QLED 55C735 HDR 2022

Η σειρά TCL C73 συνδυάζει QLED, 4K HDR Pro, 144 Hz Motion Clarity Pro για ομαλή, ευκρινή και πολύχρωμη ποιότητα εικόνας HDR.​

Επιπλέον, με Game Master Pro, HDMI 2.1, ALLM, 144Hz VRR, Freesync Premium, TCL Game bar και τις πιο πρόσφατες μορφές HDR που υποστηρίζονται (συμπεριλαμβανομένων HDR10+, Dolby Vision, Dolby Vision IQ) αυτή η τηλεόραση TCL είναι ο καλύτερος σύντροφος για να απολαύσετε ταινίες HDR , αθλήματα και παιχνίδια.

Η σειρά TCL C73 διαθέτει επίσης το πιο προηγμένο σύστημα Smart TV: Google TV με ενσωματωμένο Βοηθό Google. Εύκολη πρόσβαση στο περιεχόμενο που αγαπάτε χάρη στον ενσωματωμένο φωνητικό έλεγχο hands-free: μπορείτε να μιλήσετε απευθείας στην τηλεόρασή σας.​

Διαθέτοντας ηχεία ONKYO, μπορείτε να απολαύσετε καθηλωτική ποιότητα ήχου Dolby Atmos στην τηλεόραση ή να τον μεταφέρετε στην TCL ηχομπαρά σας.​

Ολες τις τηλεοράσεις, θα τις βρείτε στο SHOPFLIX.gr σε απεριόριστη ποικιλία για να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στον δικό σας χώρο. Επιλέξτε όποια θέλετε και πληρώστε σε έως 60 άτοκες δόσεις.

Τώρα με κάθε αγορά από το SHOPFLIX κερδίζετε 5€ κουπόνι για την επόμενη αγορά σε κάθε παραγγελία!

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024