Εύκολο έργο είχε η Μαρία Σάκκαρη απέναντι στην Βικτόριγια Τόμοβα, με την Ελληνίδα τενίστρια να επικρατεί με 6-3, 6-3 και να παίρνει την πρόκριση για τον τρίτο γύρο του τουρνουά του Τσάρλεστον.

Η συμπατριώτισσά μας συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις και πέτυχε την 8η νίκη της στα τελευταία 10 παιχνίδια. Στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του Λέσια Τσουρένκο-Άστρα Σάρμα.

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και δείχνει ικανή για μεγάλα πράγματα.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

Στο αποψινό παιχνίδι η Τόμοβα μπήκε καλύτερα και προηγήθηκε με μπρέικ 3-1, αλλά η Μαρία στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή της και άρχισε να κυριαρχεί στο κορτ. Στο 6ο γκέιμ η Σάκκαρη πήρε πίσω το μπρέικ και ισοφάρισε σε 3-3, ενώ στο 8ο έσπασε για δεύτερη φορά το σερβίς της Βουλγάρας και έκανε το 5-3. Στη συνέχεια σέρβιρε καλά και με 6-3 έκανε το 1-0 στα σετ.

Στο δεύτερο σετ οι δύο τενίστριες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ μέχρι το 3-3, όταν η Μαρία έκανε μπρέικ για το 4-3. Στο 9ο γκέιμ η Σάκκαρη έσπασε και πάλι το σερβίς της Τόμοβα για το 6-3 και το 2-0 στα σετ.

Πλέον, η Ελληνίδα τενίστρια περιμένει να μάθει την επόμενη αντίπαλό της, δείχνοντας πάντως ικανή για μεγάλα πράγματα στο Τσάρλεστον.